Uusimmat

Nintendo Switchin julkaisupeli saa viimeinkin seuraajan – luvassa neljän pelaajan viihdettä sopivasti kesälomalle

02.06.2023 15:55 Muropaketin toimitus

Bilepeli 1-2 Switchin uusi versio saapuu piristämään kesälomia, ja nyt kisailla voi ohjaimen lisäksi myös älylaitteilla.

Vuonna 2017 ilmestynyt 1-2 Switch oli bilepeli, joka saapui markkinoille Nintendo Switchin julkaisupelinä ja otti ilon irti uusista Joy-Con -ohjaimista. Peli ei ollut mikään valtavan moniulotteinen paketti, mutta nyt se on saamassa laajemman seuraajan.

Kuten Video Games Chronicle uutisoi, Nintendo on julkistanut Everbody 1-2 Switchin, jonka on määrä ilmestyä vielä kesäkuussa. Tuleva peli uudistaa edeltäjänsä kaavoja ainakin niin, että osaa peleistä voi nyt pelata Joy-Conien lisäksi myös älylaitteilla, samaan tapaan kuin suosittuja Jackbox Party Pack -pelejä.

Tarkkoja tietoja minipelien määrästä, pelaajien määrästä tai mistään muustakaan ei ole vielä julkistettu. Everybody 1-2 Switchillä ei ole vielä edes traileria, mutta pelin tiedot on lisätty Nintendon viralliseen pelikauppaan.

Ainakin Pohjois-Amerikassa Everybody 1-2 Switchin kerrotaan ilmestyvän 30. kesäkuuta. Euroopan-julkaisua ei ole vielä ilmoitettu, mutta ei ole syytä olettaa, etteikö peli saapuisi myös rapakon tälle puolelle.

Uutukainen on luonnollisesti tulossa vain Nintendo Switchille. Pelin edeltäjä 1-2 Switch on yksi konsolin menestyneimmistä julkaisuista, ja peliä on myyty yli 3,5 miljoonaa kappaletta.

Muropaketin uusimmat