Nintendo Switchin suurin peli näyttää saavan sisältöä, josta jokainen pelaaja on kiinnostunut

09.03.2023 16:12 Muropaketin toimitus

Mario Kart 8 Deluxen valikoista voi päätellä, että luvassa on koko joukko uusia hahmoja.

Jos omistat Nintendo Switchin, omistat myös aika suurella todennäköisyydellä Mario Kart 8 Deluxen. Hittipeliä on nimittäin myyty älyttömät 52 miljoonaa kappaletta, siinä missä koko konsolia on myyty reilut 120 miljoonaa. Heti Switchin julkaisun vanavedessä ilmestynyt Mario Kart 8 onkin koko konsolin myydyin peli, eikä sen asemaa uhkaa edes Animal Crossing.

Nyt Kotaku kertoo, että monta vuotta vanhalle pelille näyttää vieläkin pukkaavan uutta sisältöä. Pelille on juuri ilmestymässä uusia ratoja, mutta uusillekin kuskeille on juuri raivattu lisätilaa valikoista.

Mario Kart 8 Deluxeen lisättiin juuri Yoshi’s Island -ajorata sekä uusi pelihahmo Birdo. Samalla valikkoon kuitenkin avautui viisi uutta paikkaa uusille kuskeille, kuten alla olevan twiitin kuvakaappaus paljastaa.

Nintendo onkin tiedotteessaan sanonut, että peliin tullaan lisäämään ajoratoja ja kuskeja, jotka ”palaavat Mario Kart -sarjaan”. Tämä tarkoittanee, että tulevat pelihahmolisäykset ovat tuttuja sarjan aiemmista osista. Kuskeja ei kuitenkaan ole vielä paljastettu.

Alta näet Mario Kart 8 Deluxen tuoreimman Booster Course Pass -laajennusten trailerin.