Uusimmat

Nintendo täyttää alelaarin laatupeleillä

18.05.2016 10:00 Juho Anttila

Nintendo Selects -tuotesarja on Nintendon kokoelma alennuksella myytäviä huippupelejä Wii, Wii U – ja 3DS -konsoleille. Valikoimasta löytyy monenlaista mukavaa, kuten esimerkiksi varsin erinomainen Super Mario 3D World tai Donkey Kong Country Tropical Freeze.

Nyt valikoima on laajenemassa useammallakin herkullisella 3DS-seikkailulla. Ehkä nimekkäin pian halvennuksella myytävä peli on The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D. Mario-peleistä tykkääville puolestaan tarjotaan tilaisuutta hankkia omakseen edulliseen hintaan Paper Mario: Sticker Star ja Mario & Luigi: Dream Team Bros.

Maanmainion Lego City Undercover -pelin 3DS-spinoff, Lego City Undercover: The Chase Begins ei yltänyt isoveljensä tasolle, mutta jos pelin joku itselleen silti haluaa, se onnistuu nyt halvalla. Muotiaiheisen New Style Boutiquen kohderyhmä sitten onkin selvästi rajatumpi, mutta saapahan tuonkin teoksen pian alehintaan, jos aihepiiri kiinnostaa. Nintendo Selects -sarjan pelit voi ostaa itselleen joko digitaalisina tai fyysisinä versioina.

Lähde: Eurogamer

Lisätietoja: www.nintendo.com/nintendo-selects

Lisää aiheesta

Huhupartio: Nintendo on toistamassa Wii U:n virheitä

Nintendon huonoin konsoli ikinä sai uuden elämän

Nintendon E3-suunnitelmat kuulostavat koko ajan oudommilta