Nintendo uusi jälleen ylistetyn kauhupelinsä Eternal Darknessin tavaramerkin – Uusi julkaisu luvassa?

05.01.2017 12:00 Muropaketin toimitus

Nintendon kerrotaan uusineen tavaramerkin Eternal Darkness: Sanity’s Requiem -kauhupelille. Tämä saattaa merkitä jatkoa tai uudelleenjulkaisua kehutulle GameCube-pelille.

Nintendo on jälleen uusinut tavaramerkkinsä vuonna 2002 ilmestyneelle Eternal Darkness: Sanity’s Requiem -pelille. GameSpotin mukaan tavaramerkkihakemus jätettiin Yhdysvaltain patenttitoimistoon joulun alla.

Nintendon hakemuksen mainitaan koskevan ”ladattavia, elektronisia pelisovelluksia”. Tämä voisi viitata esimerkiksi Eternal Darknessin uudelleenjulkaisuun Nintendon Switch-konsolilla, josta julkistetaan tarkempia tietoja ensi viikolla.

Valitettavasti tavaramerkin uusiminen ei kerro varmasti mistään, sillä yhtiö on uusinut sen aiemminkin vuosina 2010 ja 2013. Mitään uudelleenjulkaisua ei kuitenkaan ole nähty. Pelikehittäjä Denis Dyack on myös työstänyt pelille jonkinmoista jatko-osaa nimeltä Shadow of the Eternals, mutta pelin Kickstarter-keräys ei onnistunut saamaan kasaan tarpeeksi budjettia pelikehitykselle.

Kauhupeli Eternal Darkness: Sanity’s Requiem julkaistiin GameCubelle vuonna 2002 ja se sai osakseen valtavasti ylitäviä arvioita ja palkintoja. Pelin kaupallinen menestys jäi kuitenkin vaatimattomaksi, eikä se onnistunut myymään kuin alle puoli miljoonaa kappaletta maailmanlaajuisesti.

Nintendo
Kaikki jutut aiheesta