Nintendon tuleva konsoli vakuutti Ubisoftin

23.09.2016 17:30 | Miikka Lehtonen

Nintendon tulevasta NX-konsolista ei vielä tiedetä paljon mitään, ainakaan jos ei satu olemaan suuren pelijulkaisijan toimitusjohtaja. Yves Guillemot on, ja hän on nähnyt NX-konsolin. Vielä merkittävämmin hän on pitänyt näkemästään.

Ubisoft järjesti äskettäin Ranskassa tapahtuman, jossa demottiin muun muassa firman uusia ja tulevia pelejä eurooppalaiselle lehdistölle. Domen Jukka O. Kauppinenkin oli paikalla.

Ubisoftin toimitusjohtaja Yves Guillemot puheli myös yleisemmistä aiheista, kuten Nintendon tulevasta NX-konsolista. Siitähän ei vielä käytännössä tiedetä mitään, sillä Nintendo ei ole virallisesti esitellyt koko laitetta, vaikka sen olisi määrä ilmestyä jo ensi keväänä. Huhujen mukaan se on kuitenkin käsikonsoli, jonka voi helposti kytkeä myös TV:hen ”oikeaa” pelaamista varten. Oli mikä oli, Guillemot on myyty.

”Uusi Nintendo on fantastinen laite. Se on aivan uusi lähestymistapa, me rakastamme sitä”, herra Guillemot ylisti.

”Minusta se on hyvin houkutteleva. Se on kone, joka on kaikille pelaajille helppokäyttöinen. Nintendo on tehnyt laitteen, jolla voimme saada hyvin erilaisia kokemuksia kuin muualla. Pidän siitä, että Nintendo on keksinyt jotain sellaista, joka on sovitettu siihen, mitä me nyt haluamme”, Guillemot hehkutti.

Yves Guillemot

Tämä ei toki sinänsä ole yllättävää, sillä Ubisoft on yksi niistä harvoista julkaisijoista, joka on tukenut esimerkiksi Nintendon heikosti myynyttä Wii U -konsolia sen alusta saakka. Niinpä oli ihan odotettavissa, että firma tulisi paukuttamaan pelejä ulos myös NX:lle, ja tässä tietenkin auttaisi se, jos NX-konsolit myisivät. Niinpä on tavallaan Guillemotin omien etujen mukaista kehua laitetta, oli se oikeasti millainen tahansa. Guillemot tosin myönsi sen, että Wii U oli floppi.

Positiivisesti hän oli kuitenkin sitä mieltä, että Nintendo on oppinut virheistään ja huomioinut ne NX:n kohdalla.

Toivottavasti näin on!

Muropaketin uusimmat