Nioh saa keväällä lisähaastetta, PvP-moodin ja maksullisen DLC:n

21.02.2017 13:30 | Muropaketin toimitus

PlayStation 4:n samuraipeli Nioh saa keväällä kaksi ilmaista sisältöpäivitystä. Lisäksi peliin on julkistettu kolme maksullista DLC-laajennusta.

Team Ninjan kehittämä toimintaroolipeli Nioh ilmestyi vasta pari viikkoa sitten, mutta jo nyt peliin luvataan runsaasti lisäsisältöä. Gematsun mukaan julkaisija Koei Tecmo on antanut lisätietoja laajennuksista tuoreessa livestream-lähetyksessä.

Kevään aikana Nioh saa kaksi ilmaista laajennusta. Maaliskuun lopulla peliin lisätään uusia, ”korkeamman vaikeusasteen tehtäviä”, joita kerrotaan olevan kymmentä eri tyyppiä. Huhtikuun lopulla pelaajat pääsevät sen sijaan ottamaan toisistaan mittaa toden teolla, sillä tuolloin peliin lisätään PvP-moodi.

Ilmaisten päivitysten ohella Niohille on julkistettu kolme maksullista DLC-laajennusta. Ensimmäinen näistä on nimeltään Dragon of Tohoku, ja se ilmestyy huhtikuun lopulla. Laajennus tuo mukanaan uusia tehtäviä, asetyyppejä, hahmoja ja vihollisia.

Toinen ja kolmas laajennus kantavat nimiä Japan’s Best Warrior ja Peaceful and Tranquil. Näiden laajennusten julkaisuajankohtia ei ole paljastettu.

Nioh
Kaikki jutut aiheesta