UUSIMMAT

Nioh saa toukokuun alussa ensimmäisen laajennuksen ja ilmaisen PvP-moodin

10.04.2017 12:04 | Muropaketin toimitus

PlayStation 4:n kehuttu toimintaroolipeli Nioh saa ensimmäisen tarinallisen lisäosan 2. toukokuuta.

Helmikuussa ilmestynyt ja runsaasti kehuja niittänyt toimintaroolipeli Nioh saa pian ensimmäisen tarinallisen laajennuksensa, ja nyt tuleva DLC on saanut julkaisupäivän. DualShockersin mukaan Niohin lisäosa julkaistaan 2. toukokuuta.

Laajennus on ensimmäinen kolmesta Niohille luvatusta lisäosasta, ja sen länsimainen versio kantaa nimeä Dragon of the North. Laajennus sisältyy pelin 24,95€ kustantavaan kausikorttiin, ja sen yksittäishinnaksi on ilmoitettu 1300 jeniä, eli noin 11€. Virallista eurohintaa ei ole vielä julkistettu.

Laajennuksen keskiössä on 1600-luvun vaihteessa elänyt sotaherra ja samurai Date Masamune. DualShockersin aiemman uutisen mukaan Niohin päähenkilö William Adams matkustaa laajennuksessa pohjoisessa Japanissa sijaitsevan Tohokun alueelle, jossa Masamune vaikutti 1600-luvun alussa. Laajennus tulee sisältämään uusia hahmoja, asetyyppejä, suojelushenkiä ja vihollisia.

Dragon of the North -laajennuksen ilmestyessä Nioh saa myös ilmaisen päivityksen, joka tuo mukanaan PvP-moodin ja muita ominaisuuksia, joita ei vielä ole paljastettu. Dragon of the Northin jälkeen pelille julkaistaan vielä kaksi tarinallista laajennusta, Defiant Honour ja Bloodshed’s End, jotka molemmat sijoittuvat Osakan piiritykseen vuosina 1614–1615.

Alta näet Dragon of the North -laajennuksen virallisen kuvituksen.

Nioh
Kaikki jutut aiheesta