Niskalaukaus palasi lomilta – BF4:n suosittu suomalaisserveri on taas linjoilla

03.08.2015 22:30 | Jukka O. Kauppinen

Aikaisemmin Niskalaukaus K-18 –nimellä tunnettu, nykyään Niskalaukaus Official –nimellä löytyvä Battlefield 4 –serveri oli pitkään suomalaisten PC-pelaajien ykkösvalinta hyvää BF4-mättöpaikaa etsittäessä. Serveri päätyi kuitenkin pitkälle tauolle ylläpitäjän häippäistyä, eivätkä adminit pystyneet siirtämään sitä uusiin käsiin ennen kuin aivan äskettäin.

Joten hei suomalaiset Bäfääjät: Niskalaukaus on taas täällä! Menkää jo pelaamaan, hus!

Serverin adminit kertovat, että ”Niskalaukauksella on aktiivinen, asiallinen ja osaava ylläpito. Olennaisena osana serveriin kuuluu myös oma Mumble-kanava johon pelaajat voivat halutessaan tulla juttelemaan ja pitämään hauskaa.”

”Niskalaukaus on suunnattu täysi-ikäisille suomea ja englantia puhuville pelaajille. Pääasiassa pelaajilta oletetaan täysi-ikäisyyttä ja hyvien tapojen mukaista käyttäytymistä. Huumoria saa ja pitää olla, kunhan se ei oikeasti ketään loukkaa. Omaan pelityyliimme ja käyttäytymiseemme kuuluu aina pieni pilke silmäkulmassa.”

”Serverillä on aina reilu meininki. Pääasiallisesti pelityyli/muoto painottuu Hardcore Conquestiin ja Rushiin, etenkin silloin kun serveri on täynnä.”

Jotta näin. Hyvää suomiseuraa etsiessänne Niskalaukaus palvelee taas.

Lisätietoja: Niskalaukaus Official

Lisää aiheesta

Battlefield 4 (PC, PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One) 

Bäfä 4:n talvipätsi sisältää hurjasti korjailuja ja remontoidun nettipelikoodin 

Mulkaisu: Call of Duty: Ghosts vs. Battlefield 4 

Myös Battlefield 4 saa uutta sisältöä