Uusimmat

No nyt on huhuja! Luvassa kaksi uutta Xbox One -konsolia!

26.05.2016 11:00 Juho Anttila

Huhut uusista, nykyisten pelikonsolien tehokkaammista versioista ovat olleet tämän kevään kuuma peruna. Vaikka kukaan ei ole virallisesti julkistanut yhtään mitään ja puheetkin laitteista ovat olleet lähinnä spekulointia, ovat monet vakuuttuneita siitä, että sekä Sony että Microsoft puuhaavat uusia versioita lippulaivalaitteistaan.

Viimeisimpien huhujen mukaan Microsoft ei tyydy yhteen uuteen Xbox One -versioon, vaan luvassa on kokonaista kaksi uutta konsoliversiota. Tänä vuonna tultaisiin näkemään halvempi ja pienikokoisempi versio konsolista, kun taas ensi vuonna olisi tehokkaammalla näytönohjaimella varustettu, työnimeä Scorpio totteleva Xbox One. Samojen lähteiden mukaan Microsoft pyrkii aktiivisesti yhteistyöhön Oculusin kanssa.

Toisaalla huhurintamalla spekuloidaan, että Microsoft olisi aikeissa julkistaa E3-messuilla jopa kaksi uutta striimauslaitetta. Ensimmäinen vekotin olisi Chromecastin kaltainen kevyehkö laite, kun taas toinen olisi Windows Storessa myytäviä sovelluksia tukeva, kattavampi laite. Näiden huhujen todenperäisyys selvinnee viimeistään E3-messuilla.

Lähde: The Market for Computer and Video Games

Lisätietoja: www.xbox.com

Lisää aiheesta

Xbox One tukee nyt myös usean levyn 360-pelejä

Microsoft antoi suosikkikonsolilleen tylyn tappotuomion

Microsoft-pomo: Xboxilla tulee olemaan “kiva E3”