No Man’s Sky pätsitään pikapikaa

12.08.2016 19:00 | Jukka O. Kauppinen

Harva peli on täydellinen ilmestyessään. Ei myöskään No Man’s Sky. Mutta ei hätää, pätsi on luvassa!

Hello Gamesin Sean Murray kertoo, että he ovat kyllä perillä monista pelaajien kärsimistä ongelmista. Niitähän on niin pieniä kuin isojakin, ja Murray kertoo tiimin ahertavan kovasti niiden parissa. Pelin viilaukseen on saatu mukaan uusi testaajatiimikin, minkä pitäisi auttaa jatkossa tuntuvasti.

Isoin ongelma on pelaajaparkojen jumittuminen jonnekin. Murray antaa näille muutaman vinkin:

  • Jos olet jumissa tai et pääse aluksellesi, niin voit käyttää jetpackia loputtomiin, kun vain työnnyt jotain pintaa vasten.
  • Jos mokaat, niin Options-valikon kautta voit mennä kaksi tallennusta taaksepäin
  • Jos aluksesi on jossain luoksepääsemättömässä paikassa, niin voit kutsua sen luoksesi laskeutumisalustoilta tai beaconeilta, joita löytyy rakennuksista ja ns. Points of Interest -paikoista.

Murray ynnäsi Dome.fi:lle eilen, että…

Yritämme tässä samalla pystyttää ja pätsätä servereitä ja tehdä kaikkea muutakin julkaisuun liittyvää. Samalla katselen striimejä, joissa ihmiset jo pelaavat ja kokeilevat mitä kaikkea pelissä voi tehdä. Hullu päivä!

Tämä päivä on tavallaan alun loppua, end of the beginning. Minusta tuntuu… Pitäisi varmaan sanoa, että tuntuu upealta ja että on mahtavaa, mutta todellisuudessa fiilis on tänään aika rikkinäinen. Minä rakastan pelientekoa, mutta minusta on kamalaa päästää niistä irti, julkaista ne.

Yksi asia toki helpottaa, nimittäin se, että voimme jatkaa pelin päivittämistä, lisätä siihen asioita. Se saa olon tuntumaan vähän  paremmalta.

Lue juttu: No Man’s Sky – vuoden puhutuimman pelin tekijät elävät yhä indien elämää

PC-versiohan ilmestyy sitten tänään, joten pätsittävää riittää ihan taatusti ennen kuin tiimi pääsee laajennusten kimppuun.

No Mansiin ei muuten tule lainkaan maksullisia lisäreitä, vaan kaikki tulevat laajennukset sisältyvät kertaostoshintaan.

Lisätietoja: http://www.no-mans-sky.com

Lisätietoja: No Man’s Sky (Steam)

Lisää aiheesta

Yksi kuluvan vuoden hypetetyimmistä ja odotetuimmista peleistä on brittiläisen Hello Gamesin massiivinen avaruusseikkailu No Man’s Sky. Se on myös peli, jonka kohdalla pelaajien hypejuna riehaantui  pikkuisen liikaakin.

No Man’s Sky – vuoden puhutuimman pelin tekijät elävät yhä indien elämää

 

No Mans Sky
Kaikki jutut aiheesta