UUSIMMAT

No Man’s Sky on PC:llä bugihirvitys, mutta silti huippumenestys

13.08.2016 14:00 | Juho Anttila

Vuoden hypetetyin peli on täällä ja nyt myös PC:llä. Aiemmin tällä viikolla uutisoimme, että pelin PC-version viimeistely meni niin sanotusti viime tippaan. Valitettavasti tämä näkyy myös laadussa, sillä pelaajien antaman palautteen perusteella No Man’s Sky on PC:llä jopa Batman: Arkham Knightin tasoinen bugihirvitys.

Ensiraporttien perusteella peli kärsii muun muassa kaatuilusta ja vakavista ruudunpäivitysongelmista. Joillakin laitteistokokonpanoilla No Man’s Sky ei suostu käynnistymään lainkaan. Ongelmat heijastuvat myös Steam-arvioihin, jotka ovat tällä hetkellä keskimäärin valitettavan murskaavia.

Hello Gamesin Sean Murray twiittailee ahkerasti toimenpiteistä, joita tiimi tekee parantaakseen PC-pelikokemusta. Ainakin osa ongelmista johtuu ajureista tai Visual C++ -kirjastojen puuttumisesta. No Man’s Sky onkin jo saanut ensimmäisen PC-päivityksen ja työ ongelmien korjaamiseksi jatkuu täyttä häkää.

Oli ongelmia tai ei, No Man’s Sky näyttäisi olevan PC:llä melkoinen menestys. Steam Statsin mukaan pelillä oli perjantaina parhaimmillaan 212 620 yhtäaikaista pelaajaa. Vertailun vuoksi XCOM 2 ylsi julkaisupäivänään 133 022 pelaajaan, Dark Souls III puolestaan 129 975 yhtäaikaiseen pelaajaan.

Lähde: Destructoid ja Destructoid

Lisätietojawww.no-mans-sky.com

Lisää aiheesta

No Man’s Skyn tekijä: paineet olivat valtavat

No Man’s Sky pätsitään pikapikaa

No Man’s Sky:n PC-versio ei ole vielä valmis