No nyt on lets play –meininkiä: Vitun Sika seikkailee Skyrimissä

16.05.2014 15:25 | Jukka O. Kauppinen

Tästä eivät pelijutut paljoa parane. Tuli heti mieleen vanha kunnon Neljä tuntia Oblivionia – umpitunnelissa –tarina takavuosilta, mutta nyt kyse ei ole edes kunnon nousu- tai laskuhumalaisesta pelaamisesta, vaan ihan kunnon sikailusta.

Punk in Finland –foorumi tarjoilee aina välistä melkoista internet-parhautta, ja nyt suunnataan vahvasti pelihuikeuksiin.

Mutta kuka on Kunnon Vitun Sika?

Kunnon vitun Sika syntyi pittoreskissa Tyhmäkallion örkkikylässä kaukaisessa Örkkimaassa. Hän oli perheensä ainoa lapsi, sillä sisarukset olivat kuolleet jo aiemmin kaiken maailman sotien, jengitappeluiden ja käytännön jäynien seurauksena. Lapsen synnyttyä tämän äiti sairastui vakavaan synnytyksenjälkeiseen masennukseen ja hyppäsi päistikkaa läheiseen Tyhmä-koskeen ja meni ihan paskaksi koko nainen.

Kunnon vitun Sikan isä oli kuuluisa sotaloordi ja pahamaineinen kusipää Tapan Sut vitun Sika. Hän kidutti poikaansa lyömällä, potkimalla, haukkumalla mamikseksi ja muin kamalin keinoin. Lapsuus oli hirveää aikaa.

Meno ei yhtään parantunut kun Kunnon vitun Sika meni örkkikouluun, vaan luokan kiusaajat ottivat ruman, rujon ja hintelän poikaparan silmätikukseen. Turpaan tuli päivittäin, ja kaikki oli muutenkin aivan perseestä.

Kunnon vitun Sika ajautui ryyppäämään. Tässä vaiheessa ylemmän luokan kovikset tajusivat, että tämähän taitaa ollakin ihan hyvä jätkä (koska kovikset ryyppää), ja ottivat hänet mukaan kovisjengiinsä. Röökiä poltettiin ja tappeluliikkeitä treenailtiin. Kiusatusta tuli kiusaaja.

Jossain vaiheessa skooma ja muut kovat huumeet astuivat peliin, ja pian koko ukko oli ihan rappiolla. Koulusta tuli kenkää ja kotona köniin.

Koska elämä Tyhmäkalliossa oli kaikin puolin melko mälsää, päätti Kunnon vitun Sika painua ns. vittuun. Sattumoisin kylän satamassa oli juuri parkissa laiva pohjoisesta Skyrimin maasta. Kunnon ei tiennyt kyseisestä paikasta paljoakaan, lähinnä sen että siellä on aika kylmä. Todennäköisesti sieltä kuitenkin löytyisi pieniä eläimiä tapettavaksi ja hyviä sekoilumahdollisuuksia. Kunnon vitun Sika näes rakasti sekoilua. Hän suoritti pari mummokeikkaa matkakassan tienaamiseksi, ja pian paatin keula kääntyikin pohjoista kohti.

Tästä tarinamme alkaa…

Kunnon Vitun Sian tarina jatkuu värikkäin kääntein linkin takana. Tarinankertojana toimii piffisti Mortal Kombat, jonka moni ns. ”elävä ilmaus” jää luultavasti elämään ikuisesti suomalaisten roolipelaajien keskuudessa.

Lue juttu: PiF, Kunnon vitun Sika seikkailee Skyrimissä

Ps. Kiitos tästä, Mortali. Kyynelten läpi on vaikea lukea tarinan jatkumista. Toisaalla meni jo nenäkahvit näppikselle.

Ps2. Kissa äiä.

Lisää aiheesta

Elder Scrolls V: Skyrim (PC, PS3, Xbox 360) 

Hyvä hup-peli vai huono hup-peli? Muistatko Alkon valistuspelin? 

Iloista puheensorinaa ja vanhojen muistelua Sierran teknisen tuen kanssa 

Neljä tuntia Oblivionia – umpitunnelissa

Star Drunk: umpihumalassa tehty lyhytelokuva