Uusimmat

Nobelin rauhanpalkinto Pohjois-Koreaan

22.03.2011 18:15 Jukka O. Kauppinen

Pian moni asia on toisin. Pohjois-Korean muinaisen johtajan, vuonna 2011 hallinneen Kim Jong-ilin poika Kim Jong-un on tarttunut toimeen ja pistänyt maailman uuteen rauhantilaan. Koreoiden yhdistäminen toi herralle Nobelin rauhanpalkinnon, minkä jälkeen Uusi Suunnaton Johtaja on laajentanut rauhanliikettään sekä Japaniin että Yhdysvaltoihin. Tervetuloa Homefrontiin.

Päivän arvostelussa Miikka Lehtosen näkemys uudesta maailmanjärjestyksestä, jossa vain muutamat sinnikkäät amerikkalaiset pistävät yhä kampoihin.

Homefrontilla on jo alusta saakka pari valttikorttia hihassaan. Sen on tehnyt kehitystiimi, joka julkaisi pari vuotta sitten mielenkiintoisen Frontlines: Fuel of War –pelin. Sehän oli sinänsä ongelmallinen, mutta hyviä ideoita sisältävä räiskintäpeli, joka pyrki yhdistelemään perinteiseen nettiräiskintään kevyttä RTS:ää komentajan ominaisuuksien muodossa.

Peli oli sangen jees ja oletin toki, että kun Kaos Studios pääsi toista kertaa lyöntivuoroon, he paikkaisivat edellisen pelinsä ongelmia ja tekisivät jotain muikeaa. Tästä kieli myös se, että Homefrontia mainostettiin ennakkoon urakalla. Ei kai THQ tuhlaisi rahojaan torttuun?

Lue koko arvostelu: Homefront (PC, PS3, Xbox 360)

Lue myös

 

Muropaketin uusimmat