Uusimmat

Nvidia GeForce RTX 4070 Founders Edition -näytönohjaimen kuvia ja tietoja vuoti julkisuuteen

10.04.2023 09:45 Muropaketin toimitus

GeForce RTX 4070 Ti ei saanut Nvidian omaa Founders Edition -mallia, mutta GeForce RTX 4070 on sellaisen saamassa. Tähän viittaa tuoreet Videocardzin vuotokuvat.

Tuleva GeForce RTX 4070 Founders Edition vaikuttaisi olevan kaksi korttipaikkaa vievä malli, jossa on niin ikään kaksi tuuletinta. Ne on sijoitettu molemmin puolin korttia, ja päältä katsottaessa ensivaikutelma on, ettei kortissa olisi kuin yksi tuuletin.

Aiemmin huhuiltiin, että GeForce RTX 4070 -näytönohjaimia tulee markkinoille myös 8-pinnisillä virtaliittimillä. Nvidian referessimalli sen sijaan luottaa uudempaan 16-pinniseen virransyöttöön.

8-pinnisiä virtaliittimiä tullaan kuitenkin näkemään kumppanivalmistajien perusmalleissa, viritettyjen mallien käyttäessä 16-pinnistä liitintä. Lisäksi Founders Editionin liitäntäosastolta löytyy Videocardzin mukaan yksi HDMI 2.1 -liitin ja kolme DisplayPort 1.4 -liitäntää.

Kortin hinnan on julkaisun mukaan varmistettu olevan 599 dollaria eli noin 550 euroa. Hinta perinteisesti nousee Suomessa. Julkaisun odotetaan tapahtuvan 13. huhtikuuta, eli hyvin piakkoin. Alla kuvat.

LUE MYÖS: Nvidia GeForce RTX 4070:n virrankulutus on maltillinen – vuotanut tieto paljastaa

Muropaketin uusimmat