Uusimmat

Nyt se varmistui: Metal Gear Solid 3:n uusi versio eroaa muista remake-peleistä isolla tavalla

01.06.2023 13:49 Muropaketin toimitus

Äskettäin julkistettu Metal Gear Solid Delta: Snake Eater ei ole aivan niin täysmittainen remake kuin monet muut pelit.

Metal Gear Solid 3:n huhuttu uusintaversio julkistettiin viime viikolla, ja nyt pienen epäselvyyden jälkeen Konami on tehnyt selväksi yhden asian: peli kierrättää alkuperäisen MGS 3:n ääniraidat sellaisenaan.

Aiemmat kommentit ääninäyttelystä olivat epämääräisiä, mutta nyt The Verge kertoo, että tiedon on vahvistanut Konamin viestintäjohtaja Tommy Williams. Tämä tarkoittaa siis, että ääninäyttelyä ei tehdä uudelleen, eikä käsikirjoitukseenkaan täten tule mitään muutoksia.

Metal Gear Solid Delta: Snake Eater -nimellä kulkeva peli siis poikkeaa monista muista uusintaversioista, kuten Resident Evil 4:stä ja Final Fantasy 7 Remakesta. Jos ääninäyttelyyn ei kosketa, se tarkoittaa, ettei uuteen peliin tehdä pelisisällön kannalta ainakaan mitään sellaisia muutoksia, jotka vaikuttaisivat tarinaan. Täten Snake Eater tuskin tulee merkittävästi laajenemaan saapuessaan uudelle sukupolvelle.

Valinta on hieman erikoinen, mutta niin on Snake Eaterin tilanne muutenkin. Konami puuhaa remakea täysin ilman pelin alkuperäistä ohjaajaa ja käsikirjoittajaa Hideo Kojimaa, joten kaikki muutokset tarinaan saisivat varmasti kriittisen vastaanoton.

Metal Gear Solid Delta: Snake Eater on kehitteillä PlayStation 5:lle. Pelin julkaisuajankohta ei ole tiedossa.

LUE MYÖS: Toimittajan puheenvuoro | Uudet Metal Gear Solid -julkistukset herättävät pelisarjan fanissa ristiriitaisia tunteita