Nyt sitä saa taas kerran: Alan Wake on saatavilla digitaalisesti

26.10.2018 18:41 | Muropaketin toimitus

Lisenssiongelmista kärsinyt Alan Wake on nyt tarjolla netin pelikaupoissa.

Kulttipelin maineeseen noussut kotimaisen Remedyn kehittämä yliluonnolliseen kauhuun keskittyvä Alan Wake on vihdoinkin palannut PC-kauppoihin, uutisoi Eurogamer. Se katosi pelikaupoista vuosi sitten pelin musiikkiin liittyvien lisenssiongelmien vuoksi.

Nyt Remedy on kertonut sosiaalisessa mediassa, että ongelmat ovat historiaa ja peli on myynnissä PC:lle. Pelitalo kiittää Alan Waken julkaisijaa Microsoftia siitä, että se onnistui neuvottelemaan kaikki peliin liittyvät haasteet suosiollisesti.

Pelissä on kaikki sen alkuperäiset musiikit eikä sitä ole muunneltu millään tapaa. Alan Waken Xbox 360 -versio on sekin tulossa takaisin Xbox Storeen.

Alan Wake sijoittuu Bright Fallsin pieneen kaupunkiin, jossa kirjailija Alan Wake sattuu lomailemaan. Pian erilaiset yliluonnolliset tapahtumat saavat Waken tiukkaan otteeseen, eikä tämä ole enää varma mikä on totta ja mikä ei.

Peli onkin imenyt kosolti vaikutteita esimerkiksi Twin Peaksista.

Remedy on äskettäin julkistanut työstävänsä Alan Wakeen pohjautuvaa sarjaa. Pelin saa nyt Steamistä pikkurahalla, kiitos ronskin alennuksen.