Uusimmat

Nyt taskupilkkimään: Pro Pilkki 2 Mobile julkaistiin

30.10.2015 21:00 Jukka O. Kauppinen

Kalastuspelien ystäville koittivat nyt ilon päivät, sillä legendaarinen Pro Pilkki –pelisarja sai juuri mobiilijatkoa. Pro Pilkki 2 Mobile on näet aluksi Windows Phone –puhelimille julkaistu pilkkisimulaattori.

Peli toimii Windows Phone 8.1- ja Windows Mobile 10 -­puhelimilla.

Pro Pilkki on kahden miehen hiljakseen jo 15 vuoden ajan työstämä pilkkisimulaattori. Mikko Happo ja Janne Olkkonen ovat viilanneet teostaan rakkaudella, ja peli onkin saanut suoranaisen kulttiaseman kalastuspelien ystävien keskuudessa.

Pro Pilkki 2 Mobile on sisällöltään lähes identtinen PC-pelin kanssa, ja se on optimoitu toimimaan edullisimmissakin Lumia­malleissa. Kaikki PC­versiosta tutut 36 vesistöä ovat pelattavissa matkapuhelimella myös verkkopeleinä, jotka ovat yhteisiä PC­pilkkijöiden ja mobiilipilkkijöiden kesken.

Pro Pilkki 2 Mobilen voi ladata Windows Storesta. PC­versiosta poiketen mobiiliversio on maksullinen, hintaan 3,99 euroa. Pelaajalla on mahdollisuus ladata ensin ilmainen kokeiluversio, jossa virtuaalipilkkimiseen voi tutustua harjoittelutilassa pelin suosituimmalla järvellä, Linlonlahdella.

propilkki2mobile_windowsphone_uut20151030_1

propilkki2mobile_windowsphone_uut20151030_2

Peli ei sisällä mikromaksuja, vaan pelaajana kehittyminen ja kilpailuissa onnistuminen vaatii   opettelua, harjoittelua – ja luonnollisesti myös hitusen kalaonnea.

Tekijät kertovat, että alkujaan PC:lle tehty peli oli luontevinta tehdä ensin Windows Phonelle. Seuraavaksi työn alle otetaan Android-versio.

Lisätietoja: Pro Pilkki 2 Mobile

Lisätietoja: www.kalassa.net/propilkki

Lisää aiheesta

Propilkki on vedenjakajalla – “jotain suurta pitäisi tehdä”

Kalapelien ikivihreä muuttaa taskuun: Propilkki 2 Mobile

Pro Pilkki 2 v1.0 julkaistiin – legendaarinen pilkkipeli ehti kuin ehtikin kevätjäille