Oblivion Skyrimiin -modiprojekti etenee

19.05.2014 23:50 | Jukka O. Kauppinen

Elder Scrolls V: Skyrim on hieno roolipeli ja monien mielestä niin oli myös edellinen Elder Scrolls, se IV eli Oblivion. Mutta miltäs näyttäisi Oblivion Skyrimissä?

Sitä selvittää TES Renewal Project, jonka modimaakarit työstävät parhaillaan Skyblivion-modia. Projekti etenee askel askeleelta, eikä tarjolla ole vielä mitään varsinaisen käsinkosketeltavaa. Siihen tarvittaisiin sinunkin apuasi.

Modin valmistumisajankohdasta ei ole vielä mitään tietoa, eikä sen puoleen takeitakaan. Mutta toivotaan parasta.

 

Lisätietoja: Skyblivion development What is being done and What can YOU do.

Lisää aiheesta

Elder Scrolls V: Skyrim (PC, PS3, Xbox 360) 

Fanimodi tuo Blizzardin tähtöset Civilizationin sotatantereelle 

Fanit tekivät uudelleen S.T.A.L.K.E.R. –seikkailun kadonneet kentät 

Nettirekkamies mä oon 

The Elder Scrolls IV: Oblivion (360, pc)

The Elder Scrolls Online (Mac, PC)

Keskustelu

@2

No Morrowindiin on jo olemassa ihan pätevä grafiikkapäivitys eli Morrowind Overhaul…toki Skywindin pitäisi käsittääkseni päivittää peliä muutenkin kuin pelkästään graafisesti.

Mitä sitten SkyBlivioniin tulee niin tosiaan Skyrim ei mikään suuren suuri hyppäys ollut Oblivionista grafiikan puolesta. Mielummin sitä jää odottelemaan Morrowind Overhaulin kaltaista suurempaa päivitystä tai sitten TES VI:n pelimoottorilla pyörivää Oblivionia.

En kyllä ymmärrä projektin funktiota… Skyrimhän on vain kevyt meikkaus oblivionin moottorista. Mitä etuja saavutetaan, että heitetään samat lowpoly mallit lähes identtiselle moottorille?

Eiköhän se katse kannata pitää Skywind:ssä.

Voipi olla, ettei modi näe päivänvaloa. Vilkaisin modin kotisivua ja heti etusivulla lukee mm. ”We will convert all models from Oblivion” ja vastaavaa. Mikäli ymmärsin tuon oikein, modaajat porttaavat resursseja Oblivionista suoraan, mikä ei ole Bethesdan mukaan sallittua. Kaikki resurssit pitäisi olla omaa tekoa.

Muropaketin uusimmat