Uusimmat

Obsidian ei pelkää Xboxia: “En ole huolissani huomisesta”

Kuva: Muropaketti

13.06.2024 17:02 Muropaketin toimitus

Xboxin omistama Obsidian Entertainment -pelifirma on luottavainen sen suhteen, ettei viihdejätti aio sulkea pelistudiota. Se pitää Xboxia hyvänä isäntänä.

Xbox irtisanoi työvoimaansa viime tammikuussa lähes 2000 henkilön verran. Lisäksi se sulki pelistudiot Tango Gameworks, Arkane Austin, Alpha Dog Games ja Roundhouse Games. Xbox omistaa roolipeleistään tunnetun Obsidian Entertainmentin, jonka toimitusjohtaja on nyt sanonut, että hän ei pelkää Xboxia.

“[Irtisanomiset] ovat todella kamalia. Me Obsidianilla olemme käyneet läpi kolme kierrosta irtisanomisia [ennen kuin Xbox osti meidät]. Ne ajat ovat vanhempieni kuoleman jälkeen yhdet elämäni hirveimmistä hetkistä, joten nämä eivät ole mitenkään hienoja juttuja”, Obsidianin toimitusjohtaja Feragus Urquhart on kertonut PC Gamerille.

Tästä huolimatta Urquhart on todennut, että Xbox on hyvä isäntä monille sen omistamille pelistudioille, eikä Obsidian ole huolissaan sen tulevaisuudesta.

“Olemme surullisia tapahtuneista asioista, mutta niin kauan, kun teen työni hyvin, en ole huolissani huomisesta”, Urquhart on tiivistänyt.

LUE MYÖS: Avowed-roolipelin kehittäjät paljastivat syyn rajatulle hahmonluonnille