Uusimmat

Ocean Marketing -hemmon hämmentävä tarina sai jatkoa

11.04.2012 10:00 Miikka Lehtonen

Muistatko vielä Paul Christoforon? Alkuvuodesta uransa torpedoinut PR-heebo joutui aikanaan Penny Arcaden avustuksella pelaajien purukalustoon ja vannoi jo tuolloin kostoaan. Koston oli määrä tapahtua PAX-pelimessuilla, jotka järjestettiin viime viikonloppuna. Ja kuinka ollakaan…

Kuten muistanet, Paul Christoforo oli ohjaimia myyneen firman PR-edustaja, jonka mielestä PR tuntui tarkoittavan lähinnä asiakkaille kuittailua ja naurettavaa pullistelua. Kun mies yritti machoilussaan käyttää Penny Arcaden nimeä muka tukijanaan, eräs asiakas ilmoitti tapahtuneesta Penny Arcaden Gabelle ja loppu oli puhdasta riemua. Christoforo sai kenkää ja sekosi totaalisesti vannoen Bond-pahiksen tavoin kostoa upotessaan laavan alle. Siis vertauskuvallisesti. Vaikka mies sai ikuisen porttikiellon kaikkiin Penny Arcaden tapahtumiin, hän vannoi tuntevansa Bostonin pormestarin ja tätä kautta hankkivansa itsensä PAX-messuille, vaikka kynäniskat tekisivät mitä.

Ja hetken näyttikin siltä, että näin olisi tapahtunut, sillä PAX-messujen aikana Christoforo postaili Twitter-tililleen kuvia PAX-messualueelta ja väitti olevansa paikalla. Joku kuitenkin huomasi, että mies ei ollut muistanut (tai tajunnut) sammuttaa Twitterin location-palvelua, joka tylysti paljasti miehen olevan tuhansien kilometrien päässä Kaliforniassa.

Christoforo ei tästä masentunut, vaan otti yhteyttä bostonilaiseen kaveriinsa lisäkoston toivossa. Mutta kaveri olikin vuosien varrella päätynyt PAXin järjestyspaikkana toimineen messukeskuksen järjestyksenvalvojaksi ja oli paitsi innokas peluri, myös Penny Arcade -fani. Niinpä tämä ottikin salaa yhteyden Penny Arcaden Gabeen ja Tychoon. Ja mitä sitten tapahtuikaan? No, en toki spoilaa kaikkea, lue toki Gaben tarina Penny Arcaden etusivulta.

Lähde: Penny Arcade

Lisää aiheesta

Vuosi alkaa aivan uskomattomalla PR-perseilyllä

Lue myös

Commodoren perustaja Jack Tramiel on kuollut

Haluatko olla villieläin Tokiossa? No nyt siihen on tilaisuus!

EA joutui homofobien tähtäimeen