Odotatko Timesplitters 4:ää? Odota kovempaa tai sitä ei tule!

08.08.2012 16:45 | Miikka Lehtonen

Kun Crytek ilmoitti hankkineensa oikeudet Timesplitters-pelisarjaan, moni innostui kovasti. Onhan kyseessä kuitenkin PlayStationilla lukemattomia pelaajia viehättänyt pelisarja. Nyt tuleekin sitten huonompia uutisia: vaikka oikeudet ovat hallussa, niillä ei tehdä mitään. Koska pelaajia ei kiinnosta tarpeeksi.

Huomatkaa, että en sanonut, että pelaajia ei kiinnosta. Kiinnostaa heitä, mutta Crytekin mukaan ei tarpeeksi. Studiojohtaja Cevat Yerli kertoi VG247-saitille, että he ovat yrittäneet mitata pelaajien kiinnostusta erilaisilla tempauksilla ja havainneet sen liian matalaksi.

”Testailin virallisen blogini kautta, miten iso TimeSplitters-yhteisö on, ja vaikka saimme sangen paljon vastauksia, meistä kiinnostus ei ole vielä tarpeeksi suurta”, mies mainosti. Facebookissa on myös järjestetty tempauksia, joissa pelille on koitettu rummutella kansan syvien rivien tukea. 100 000 fanin keräysyritys johti vain 29 000 innokkaan löytymiseen, joten sieltäkään ei löydy apua.

Voihan sitä näinkin aikaansa viettää. Itse toteaisin kuitenkin ehkä näin: minäkin pelailin aikanaan Timesplittersiä ja pelaisin mielelläni edelleen, jos joku uuden tekisi. Mutta en ole ikinä kuullutkaan Cevat Yerlin blogista, enkä troolaile pitkin Facebookia etsimässä outoja ryhmiä, joihin liittyä. Enkä välttämättä ole yksin. Joten Crytek? Yrittäkää jotain vähän fiksumpaa jos haluatte pelillenne huomiota.

Lähde: VG247

Lue myös

Dead or Alive 5:n tekijät tietävät mikä on tärkeää: tissit

Endless Space (PC)

Little Big Planetissa jo 7 miljoonaa kenttää

Roccat Isku – upea ja jopa rönsyilevä pelinäppis