UUSIMMAT

Odotettu metroidvania-henkinen seikkailu ilmestyy PC:lle yksinoikeudella Epic Games Storen kautta

12.02.2021 14:38 | Muropaketin toimitus

Epic Games on vahvistanut, että Axiom Verge 2 ilmestyy PC:lle yksinoikeudella Epic Games Store -kauppapaikan välityksellä.

Vuonna 2015 julkaistu Axiom Verge on yhdistelmä metroidvania-henkistä 2D-räiskintää, tasohyppelyä ja oudossa pelimaailmassa seikkailua. Pelin tarinassa tiedemies herää pieleen menneen kokeen jälkeen ja maailma hänen ympärillään on vieras ja salaperäinen. Onko tämä kaukainen planeetta vai tulevaisuus? Vai kenties monimutkainen virtuaalitodellinen tietokonesimulaatio?

Pelimaailman sokkeloihin on ripoteltu useita erilaisia aseita, esineitä ja erikoisvoimia joiden avulla voi taistella omituisia biomekaanisia rakennelmia ja muinaisen sodan tappavaa laskeumaa vastaan.

Peli saattaa jo löytyä omasta pelikirjastosta, sillä sitä jaettiin aiemmin ilmaiseksi Epic Games Storen kautta. Jatko-osa tulee tarjoamaan oman itsenäisen tarinansa, joten myös sarjan uudet fanit pääsevät hyppäämään helposti mukaan.

Nyt Epic Games on vahvistanut Axiom Vergen jatko-osan ilmestyvän Epic Games Storen kautta. Aiemmin Nintendo Switch oli ainut vahvistettu alusta. Peli ei kuitenkaan saanut edelleenkään tarkkaa julkaisupäivämää.