UUSIMMAT

Odotettu päivä koitti vihdoin: Meet the Pyro!

28.06.2012 11:00 | Miikka Lehtonen

Valven ”Meet the…” -videot ovat aina ratkiriemukasta viihdettä ja niitä odotetaan kuin kuuta nousevaa. Jotkut kuut nousevat hitaammin, sillä vielä eilen kaikki tiimin jäsenet eivät olleet saaneet omia videoitaan. Vaan nyt ovat. Vuosien odotus on päättynyt ja on vihdoin aika tavata Pyro.

Pyro on Team Fortress 2:n värikkään hahmokategorian mystisin hahmo, jättäen jopa Spyn varjoonsa. Savuavana ruumiina, mutta varjoonsa kuitenkin. Kuka Pyro on? Huhut väittävät vuoron perään mitä ihmeellisempiä asioita. Pyro on nainen! Pyro on uskomattoman komea! Pyro on sanoinkuvaamattoman ruma! Pyro on jonkun isä valeasussa! Avaruusliskot hallitsevat New Yorkin pörssimarkkinoita!

Tätä taustaa vastaan Meet the Pyro ei varmasti täytä kaikkien fantasioita, sillä se ei kerro, kuka Pyro on. Mutta se kertoo, miksi Pyro polttaa kaiken ja kaikki. Millainen hirviö piileskeleekään mustan kuminaamarin takana? No tällainen!

 

Ja jos et vielä ollut kuullut, videon julkaisun ympärille tuunattiin oikein pyromania-teemaviikko, joten jos et ole hetkeen pelannut Team Fortressia, nyt kannattaa hypätä linjoille.

Lisätietoja: TeamFortress.com

Lisää aiheesta

Team Fortress 2 potkaisi käyntiin Pyromania-viikon

Lue myös

FTL yhdistää lautapelit ja roguelike-pelattavuuden hillittömäksi avaruusseikkailuksi

Turtle Beach XP 400 – hyvät kuulokkeet

Dwarf Fortress – iloiset kääpiöt uppoavassa vuoristoluolassaan

Muropaketin uusimmat