UUSIMMAT

Odotus on ohi, sillä suomalainen PAKO 2 -kaahailupeli on nyt julkaistu

16.11.2017 21:03 | Muropaketin toimitus

Suomalaisen Tree Men Gamesin odotettu jatko-osa PAKO-pelille on nyt julkaistu. Myöhemmin on tulossa saataville DKSTR-muusikon pelille tekemä soundtrack.

Helsinkiläinen indie-pelitalo Tree Men Games on julkaissut odotetun jatko-osan hitiksi muodostuneelle PAKO – Car Chase Simulator -mobiilipelille. Peliä on ladattu kymmenen miljoonaa kertaa erilaisilla mobiilialustoille. Noin miljoona näistä on maksettuja iOS-versioita.

”PAKO 2 -peliä päivitetään edelleen ja DKSTR:n tekemä soundtrack tulee ulos lähipäivinä. Pelissä on pelipinta-alaa ja muutakin sisältöä ykkösosaan verrattuna aivan helvetisti enemmän”, lausuu Tree Men Gamesin perustajajäsen Heikki Sillanpää.

Mainittu soundtrack löytyy lähipäivinä täältä. Tarjolla on edellisen pelin soundtrackien molemmat osat, joista jälkimmäistä (Vol II) ei pidä sekoittaa tulevaan PAKO 2 -soundtrackiin.

PAKO 2 on nyt saatavilla Steamista 20 % alennettuun hintaan rajoitetun ajan sekä pc:lle että macille. Pelin mobiiliversioiden julkaisut seuraavat perässä ensi vuoden puolella.