UUSIMMAT

Ole nopea: Assassin’s Creed: Valhallan pelaajat palkitaan nyt hyvin rajoitetun ajan Black Flagista tutuilla tavaroilla

19.02.2021 16:50 | Muropaketin toimitus

Ubisoft tarjoaa nyt Assassin’s Creed: Valhallan pelaajille AC IV: Black Flagista tuttuja tavaroita ja varusteita. Varusteet täytyy kuitenkin napata talteen jo lähipäivien aikana.

AC IV: Black Flagin läpäisseet pelaajat muistavat varmasti Jackdaw-aluksen, jolla pelissä seilattiin ympäri meriä. Jackdaw istuu toki mainiosti myös AC: Valhallaan ja nyt pelaajilla on mahdollisuus kustomoida oma aluksensa Jackdawnin näköiseksi.

Kuten kerroimme muutama päivä sitten, AC: Valhalla päivittyi taannoin uudella sisällöllä, ja päivitys sisältää myös uuden haasteen. Ubisoftin asettama haaste on kaksiosainen. Haasteen ensimmäisessä vaiheessa koko pelaajayhteisön piti pelata River Raid -haasteita miljoona kertaa. Tämä haaste on jo tullut valmiiksi, jonka myötä kaikki pelaajat on palkittu Jackdawin mastolla ja purjeella.

Jos omaan alukseensa haluaa vielä Jackdawin pyrstön, täytyy pelaajan pelata River Raidia viisi kertaa. Kymmenellä pelikerralla ansaitsee puolestaan aluksen ikonisen keulakuvan. Haasteet ovat pelattavissa vain helmikuun 23. päivään saakka, joten River Raidin pariin kannattaa hypätä mahdollisimman pian.