Uusimmat

Oma pullo ehtaa Vigoria? Irrational Games tarjoaa Bioshock Infinite –harvinaisuuksia!

10.12.2013 18:00 Teemu Viemerö

Oletko aina halunnut heittää räjähtäviä tulipalloja tai syöstä vettä vihollistesi päälle? Valitettavasti se ei ole edelleenkään mahdollista, mutta voit aina ostaa tyhjän pullon!

Bioshock Infinite –pelistä jäi monen pelaajan mieleen mitä moninaisempia asioita. Joillekin mieleenpainuvin detalji oli kuvankaunis Elizabeth. Toisille Will the Circle Be Unbroken –kappale. Ja joillekin Vigorit.

Pelaaja törmäsi pelin varrella omituisiin pulloihin, joita juomalla pelihahmo sai upeita, joskus tuhoisiakin Vigor-erikoiskykyjä. Pelinkehittäjä Irrational Games onkin vastannut fanien kysyntään ja  valmistuttanut näyttäviä Undertow- ja Devil’s Kiss -pulloja.

Valitettavasti kutakin aidon kokoista pulloa on valmistettu vain 500 kappaletta ja hintaa on huokeat 255 euroa. Mikäli sinulla on liikaa rahaa, niin pelisuunnittelija Ken Levine vetää pullon kylkeen oman nimikirjoituksen 437 eurolla.

Hinnat ovat toki vallan huokeita, kun kyseessä ovat aidot lasipullot. Undertowin tuoteselostus tosin kertoo, ettei pulloa voi edes avata, kun taas Devil’s Kissin tuoteselostus jättää asian mainitsematta.

Dome suositteleekin omien taikaliemien säilömistä muihin pulloihin.

Pulloja voi ihastella ja ostaa näiden linkkien takaa:

Lähde: Kotaku, You Can Buy BioShock Infinite’s Vigor, But It’ll Cost You. A Lot.

Lisää aiheesta

Bioshock Infinite (PC, PS3, Xbox 360) 

Bioshock Infinite: Burial at Sea Episode 1 DLC (PC, PS3, Xbox 360) 

Harvinainen Magic the Gathering -kortti myytiin viisinumeroisella summalla 

Istutko sinä kulta-aarteen päällä? Tässä vuorostaan Nintendo Wiin arvokkaimmat pelit!