Uusimmat

Omistatko PlayStation 4:n? Morpittaako? Hyviä uutisia tiedossa!

03.06.2016 11:00 Juho Anttila

Ennen vanhaan massiiviset verkkoroolipelit olivat pääasiassa PC-pelaajien hupia, mutta viime vuosina yhä useampi morppi on käännetty myös konsoleille. Nyt PlayStation 4 -pelaajien morppivalikoima laajenee yhdellä pelillä, sillä Cryptic Studiosin fantasiamorppi Neverwinter julkaistaan vihdoin myös Sonyn lippulaivakonsolilla.

Neverwinter perustuu klassiseen Dungeons & Dragons -maailmaan, mutta teoksen pelattavuuden kohdalla on valittu vuoropohjaisen taistelun sijaan toiminnallisempi lähestymismalli. Neverwinter on ollut pelattavissa PC:llä jo useamman vuoden ja se julkaistiin Xbox One -konsolilla jo hieman yli vuosi sitten, joten PlayStation 4 -pelaajat ovat saaneet odottaa omaa vuoroaan muita pidempään.

Vaikka Neverwinter onkin verkkopeli, ei sen pelaaminen vaadi PlayStation Plus -tilausta. Mikromaksut kuuluvat toki myös asiaan, mutta vaikka lompakkoa ei tahtoisi raottaa, on Neverwinteriä mahdollista pelata yleiseen kokemustasorajaan saakka maksamatta sentin latia. Lisäksi PlayStation 4 -versio sisältää ilman eri maksua myös kaikki Neverwinteriin tähän mennessä julkaistut lisäosat.

Lähde: Eurogamer

Lisätietoja: www.arcgames.com/en/games/neverwinter

Lisää aiheesta

Neverwinter-morppi pian Xbox One -betassa – kiinnostaako?

Neverwinter sai uutta sisältöä ja lisää haltioita

Massiivinen rahahuijaus ajoi Neverwinterin liemeen