UUSIMMAT

Onko Gameband tyylikäs muotioikku vai kätevä peliapuväline? Päätä sinä.

17.02.2016 16:00 | Jukka O. Kauppinen

80-100 euroa kahdeksan gigatavun USB3-muistitikusta on kova hinta. Onko se kova vielä siinä vaiheessa, kun käyttää sitä muodikkaana rannekellona ja Minecraft-apuvälineenä. Jaa-a!

Gameband + Minecraft on näet tarkoitettu fanaattiselle Minecraft-pelaajalle, joka ei kykene elämään ilman rakastaan. Rannekkeella onkin ohjelmisto, jonka avulla ranteessa voidaan kuljettaa oman Minecraft-pelin asennus, tallennukset, modit ja viritykset ihan minne tahansa. Menet kylään kaverille tai tädille, lyöt Gamebandin koneeseen ja voit pelata suoraan muistitikulta, omilla asetuksillasi ja lisukkeillasi. Ja tietenkin kaikki pelattu tallentuu takaisin tikulle ja jatkaa peliä edelleen kotona, etkä menetä yhtään tutkimusmatkailusi hedelmistä.

Onhan ranneke tyylikäs. Kuin koru. Design on näyttävä ja viehättävä. Värimaailma on mieleenpainuva ja kyllähän muistitikkuranneke sopii puettavaksi, ainakin joillekin. Saattaa se olla miellyttäväkin käyttää, jos vain jompikumpi koko sopii ranteeseesi. Nuoremmille löytyy pieni ranneke, vanhemmille iso, ja ne pysyvät tukevasti paikoillaan kovemmassakin rytyytyksessä. Se vain, että ranneke on sen verran paksu ja asettuu ainakin minulla niin lähelle kämmentä, että ei sen kanssa voi esimerkiksi kannettavaa tietokonetta käyttää tai lepuuttaa kättä sohvan käsinojalla. Ranneke painaa rannetta ikävästi altapäin, joten ei voi mitään, se on pakko avata ja laittaa sivuun.

Lue koko artikkeli: Gameband + Minecraft – älytön älyranneke on upea koru, kallis USB-tikku ja hankala rannekello

gameband_minecraft_juttu_0uut2

Lisää aiheesta

Magnum Opus XXX – Osa II : Processio, jae II – Commodore 64

QPAD QH-85 -pelikuulokkeissa on hyvä äänenlaatu mutta mikki on rikki

Razer BlackWidow Tournament Edition Chroma – mekaanista aatelia

Razer Mamba – testissä sykkivä, säkenöivä, hintava pelihiiri

Razer panostaa pelitietokoneisiin – “hinnalla ei ole väliä”

Roccat Nyth MMO Mouse – pelikenttien kuningastiikeri

Muropaketin uusimmat