UUSIMMAT

Onko Heroes of the Stormista mihinkään? Ehkä tämä puolituntinen video vastaa kysymykseen?

10.11.2013 10:00 Miikka Lehtonen

Blizzard DOTA, Blizzard All-Stars, Heroes of the Storm… rakkaalla lapsella on monta nimeä, joista yksi voi vielä viedä firman oikeuteenkin, mutta entä itse peli? Siitä on toistaiseksi puhuttu kovin vähän. Tämän viikonlopun Blizzcon rikkoi hiljaisuuden vallin.

Heroes of the Storm on todellakin Blizzardin näkemys niin sanotuista lords management -peleistä, eli DOTAn ja League of Legendsin henkisistä kevyistä PVP-ropeista. Tuorein nimi on vasta pari viikkoa vanha, mutta se on nähty usein otsikossa, koska edessä voi olla oikeusjuttu suomalaisen Mike Pohjolan samannimisen kynä ja paperi -pelin tiimoilta. Seuraamme senkin tilanteen kehittymistä, mutta entä itse peli? Juho ehtikin jo tykittelemään trailerien muodossa, mutta ei se Blizzconin Heroes of the Storm -kattaus siihen loppunut, vaan peli oli ihan pelattavissakin. Koska täältä on Anaheimiin pitkä matka, tyydymme videoon. Ja tässä sitä sitten on.

 

Mitäpä tuohon sanoisi? Betaksi (tai alfaksi?) näyttää ihan kivalta. Blizun tyyliin yksityiskohdissa ei ole taas säästelty ja pelimaailma tuntuu todella elävältä paikalta. Mutta pelattavuushan se nämä kekkerit lopulta ratkaisee ja siitä on mahdoton sanoa mitään ennen kuin betakutsu paukahtaa postilaatikkoon. Sitä odotellessa.

Lisää aiheesta

Katso Heroes of the Storm -traileri ja hae betatestiin 

Suomalainen pelisuunnittelija törmäyskurssilla Blizzardin kanssa 

Blizzardin DOTA on kuin onkin Heroes of the Storm! 

Blizzard DOTA taitaakin olla Heroes of the Storm!