Onko pulurakkaus aitoa rakkautta? Se selviää erikoisessa deittipelissä!

10.10.2014 20:00 | Jukka O. Kauppinen

Kalle Lounela matkusti syvälle japanilaisen outouden ytimiin. Hatoful Boyfriend on näet deittipeli, eikä ihan mikä tahansa deittipeli. Siinä kun deittaillaan puluja.

Kuten kaikki minun kikkareeni lukeneet, jätin pulurakkauden tavaamisen sikseen ennen aikojaan. Jaksoin panostaa kahden valloituksen ajan, mutta sitten tylsyys painoi silmäluomia kiinni. Tietenkin taustatiedot hoidin kuntoon lukemalla jokaisen tarinapolun tiivistelmän. Lopulta selvisi, että olin pelannut juuri ne kaksi tylsintä tarinaa: opettajan ja rikkaan, maailman toiminnasta tietämättömän pojan. Muina vaihtoehtoina olisi ollut pääni päätyminen purkkiin tai poikaystävän saaminen vanukasjumalasta. Mutta ei, minä tyttö menen rakastumaan opettajaan, joka ei osaa edes vastata syviin tunteisiini.

Luulen, että geneeriset tarinapolut on lisätty ihan tarkoituksella. Mikään ei ole kuluneempaa kuin rakastua lapsuudenystäväänsä tai lukutoukkaan kirjastosta. Niistä olisi voinut vääntää hyvät vitsit. Olisi voinut. Vitsien puute saattaa selittyä sillä, että molemmat reitit yrittivät olla koskettavia. Minua ei tosin jaksanut kiinnostaa mitä vajaa tunti sitten tapaamalleni pululle kävi.

Geneerisyyden sääntöjä noudattaen mukana on tietenkin reitti, jonka avautuminen vaatii muiden valloitusten pelaamisen. Tällä kertaa valloitusmestarointi ei avaa sen kaikista isotissisimmän naisen tarinaa.

Lue koko arvostelu: Hatoful Boyfriend (Linux, Mac, PC)

Lisää aiheesta

Ampu-Tea (PC) 

Hohokum (PS3, PS4, PSV) 

Killer is Dead (PS3, Xbox 360)

Lords of Football (PC) 

Surgeon Simulator Touch (iOS) 

The Stanley Parable (PC) 

Unfinished Swan (PS3)Tokyo Jungle (PS3) 

Muropaketin uusimmat