Onko tässä Steamin kesäalen pelivalikoima?

09.07.2012 19:00 | Juho Anttila

Steamin yhtä aikaa kammottu ja odotettu kesäale antaa odottaa itseään. Kaikki tietävät, että se tulee. Luottokortti toivoo salaa, että ei tulisikaan. Kukaan ei tiedä, koska ryöstöale alkaa, mutta osa  tulevien tarjousten sisällöstä on nyt saattanut lipsahtaa julkisuuteen.

Ikkuna salaisuuksien verhon taakse aukeni Open SteamWorks CDR -tietokannan kautta. Reddit-sivuston käyttäjä Dweezy keräsi kokoon listan pelipaketeista, joita saatamme nähdä pian myynnissä enemmän tai vähemmän törkeällä tavalla.

Yhdentoista päivän ajalle jakautuva lista pitää sisällään erilaisia Indie-pelipaketteja, yhden jokaiselle päivälle. Listalta löytyy niin World of Goon ja Audio Surfin kaltaisia vanhoja klassikoita kuin myös uudempaa materiaalia.

Isompien pelien kattavalta listalta voidaan nostaa esille muun muassa loistavat Batman-pelit, uutta ja vanhempaakin materiaalia sisältävä Square Hit Collection, Total War: Shogun 2 -paketti ja monta muuta. Jos lista pitää kutinsa, on lompakolle vaihteeksi luvassa kylmää kyytiä.

Tässä vaiheessa on syytä muistaa, ettei kyseessä ole vielä vahvistettu pelilista. Minkäänlaisia hintatietoja ei myöskään ole vielä saatavilla. Listojen löytyminen Steamin omasta tietokannasta tukee kuitenkin oletusta listan aitoudesta.

Lähde: Steam Summer Sale preview (Indie bundles+more confirmed, Days 1-11)

Lue myös

”Maailman paras pelilehti” arkistoitiin ilmaiseksi nettimuseoksi

Far Cry 3 – piinapenkissä pelisuunnittelija Daniel Berlin

Lego-hyviksiä ja Lego-pahiksia Lego-Batmanin kainalossa

The Walking Deadin toinen jakso on täyttä rautaa

Keskustelu

Huomioitavaa on muuten se, että tässä listassa näkyy vain bundlet. Mahdolliset, oikeastaan todennäköiset yksittäisten pelien tarjoukset puuttuvat listalta kokonaan.

1: missään ei ole ollut esitettynä alennusprosentteja. Se 99 noissa listoissa on ollut hintaa ja poikkeavan kalliina hintana ne on olleet ns. place holdereita. Hieman sisälukutaitoa ennen kuin arvostelee juttua aivan turhaksi kosiskeluksi.

Harmittaa jos tosiaan ghost reconi ja walking dead jää aleista pois.

On kyllä paskat alet jos ei Shogun II ja Arkham Cityä saa vitosella. Yhteensä.

Tulee mieleen tuosta kuvasta se atrikkeli jossa puhuttiin lukijamäärien saanista.

Kuva antaa mahdottoman mahdollisuuden (siis käytännössä) että steamissa tulisi pelejä olemaan 99% alennuksessa. Nojaa eihän se pahakaan asia ole kun alennuksista kyse että ihmiset tietää mitä saa.

Muropaketin uusimmat