UUSIMMAT

Onko Terraria seuraava Minecraft?

18.05.2011 11:35 | Jukka O. Kauppinen

Otsikko voi olla hieman raflaava, mutta näin se menee, ainakin Terrariaa kokeilleiden tuttujen mukaan. Eräskin ihmetteli, että tämähän on kuin ”sivulta kuvattu tasoloikka-Minecraft.”  Eikä se ehkä ihan väärinkään ole.

”Ota työkalusi! Ja kaiva! Tee aseita! Taistele! Kerää puuta, kiviä, raaka-aineita. Rakenna talo tai linna. Mutta matkasi on pitkä ja täynnä haasteita.”

Terraria on julkaistu eilen PC:lle Steam-palvelun kautta.

Lisätietoja:

Terraria @ Steam

http://www.terraria.org/

 

Lue myös

DiRT 3 – talla pohjaan ja rallia ajamaan

Harvest Moon: Animal Parade (Wii)

Hector: Badge of Carnage Episode 1: We Negotiate With Terrorists (iOs, Mac, PC)

Voita inFamous 2 -lenkkarit, peli, paita, Roccat pelikeskitin ja vaikka mitä!

Keskustelu

adventure rpg sandbox vs sandbox, Terraria vs Minecraft.. Terrariassa enemmän painostetaan seikkailuun ja rpg;hen ja vain vähän talojen rakentamisen ja maaston muokkaamiseen kun taas minecraft on kuin legot jotka tarvii kerätä ja tehdä niistä jotain hienoa, kummatkin 10 arvoisia

Tämä on hyvä peli. Minecrafti ottaa tästä nykyään vaikutteita. Notta sillee.

Aivan mahtava peli. Voisi jopa sanoa, että parempi kuin Minecraft.

Yksin en ole paljon pelannut, mutta jos saatte kavereita mukaan, niin kannattaa laittaa serveri pystyyn. Neljän kaverin kanssa yksinkertaisesti voittoa.

Aika vähänhän Terrariassa oikeastaan on yhteneväisyyksiä Minecraftiin. Terrariassa on paljon enemmän klassisia Metroidvania-vaikutteita, ja hyvä niin, tämä tarkoittaa mainiota pelattavuutta. Minecraftissa rakentaminen taas on kolmiulotteisuuden vuoksi paljon monipuolisempaa. Itse pelipuoli Minecraftissa on toistaiseksi vielä oman mielikuvituksen varassa, mikä joillekin sopii, toisille taas ei. Mutta eiköhän pelaajia riitä kummallekin…

Liikaa minecraftia pelanneena voin sanoa, että tämä peli on aivan loistavaa vaihtelua! Tässä on sisältöäkin huomattavasti enemmän ja monipuolisempi kuin minecraft.

Kannattaa ehdottomasti kokeilla! Alku saattaa olla vähän tylsähköä, mutta kunnes pääsee tarpeeksi pitkälle, alkaa peliin tulla paljon enemmän hauskuutta.

Minecraft ei vaan jaksa enää niin paljoa kiinostaa…

Aivan selvästi on tullu pelien tekoon takapakkia, ja jälleen yksi peli joka on duunailtu 0 budjetilla !

Aivan selvästi yritetään ratsastaa Mionecraftin siivellä

Ekasta kuvasta tuli mieleen vanha kunnon Empire. Voi sitä tankkien pörinää ja kymmenien tuntien hotseat-pelejä…

EI OLE TÄMÄ ON PASKA! @ M4T1A5: No time in hell! Älykääpiö!

@2 Myös kys. pelin ostaneena voin todeta että olet päästäsi vialla =)

Köpönen oli.

@1. Kannattaa kokeilla ennekun kommentoi. Itse ostin julkaisupäivänä ja kyllähän tämä on ihan mahtava peli, parempi kuin minecraft.

Muropaketin uusimmat