Uusimmat

Örkkien ystävät, huomio! Kaikessa hiljaisuudessa ilmestynyt Warhammer-peli saa paljon kehuja

25.10.2022 17:00 Muropaketin toimitus

Warhammer 40,000: Shootas, Blood & Teef voi vielä muodostua yhdeksi parhaista Warhammer-peleistä.

Suurin osa Warhammer-maailmaan sijoittuvista videopeleistä on ollut keskinkertaisia tekeleitä, mutta tuorein julkaisu niittää kehuja niin pelaajilta kuin kriitikoiltakin. Kyseessä on indiestudio Roguesiden kehittämä Warhammer 40,000: Shootas, Blood & Teef.

Warhammer-pelien perustyylistä poiketen Shootas, Blood & Teef on piirrostyylinen, sivulta kuvattu örkkiräiskintä. Humoristisessa toimintapelissä päästään ohjastamaan örkkejä ja pistämään ihmiskunnan sotilaita tuhannen päreiksi. Shootas, Blood & Teef sisältää yksinpelin, neljän pelaajan co-op -pelimuodon, sekä PvP-moodin, jossa pelaajat mittelevät toisiaan vastaan.

Viime viikolla ilmestynyt Warhammer 40,000: Shootas, Blood & Teef on jäänyt tavallista vähemmälle huomiolle, mutta pelin vastaanotto on silti ollut hyvä. Metacriticissä pelin keskiarvo on 82, ja Steamissa pelaaja-arvioista peräti 86 prosenttia on myönteisiä. Warhammer-pelit jäävät usein kädenlämpöisiin pisteisiin, joten vastaanotto lupaa hyvää uudelle örkkipelille.

Warhammer 40,000: Shootas, Blood & Teef on nyt saatavilla PC:lle, Nintendo Switchille ja Xbox-alustoille. Joulukuussa se ilmestyy myös PS4:lle ja PS5:lle. Alta näet pelin trailerin.

Muropaketin uusimmat