Uusimmat

Osta kaikki L.A. Noire -DLC:t puoleen hintaan

01.06.2011 18:30 Miikka Lehtonen

Tätä hetkeä moni on jo odottanut, mutta Rockstarin mainion L.A. Noire -pelin DLC:t valuvat vihdoin Xbox Live Marketplacen hyllyille. Toki osan niistä sai jo ennenkin, mutta vain jos olit ennakkovarannut tietystä paikasta. Nyt kaikki tulee kaikkien saataville ja nopean asiakkaan etuna vielä puoleen hintaan. Hyvä diili!

Rockstar todellakin julkaisi ensimmäisen aallon erinomaisen L.A. Noire -pelinsä DLC:stä viime yön aikana. Toistaiseksi tarjolla ovat eri kauppojen tarjoamat ennakkovaraus-edut, eli muutama bonuspuku ja kaksi uutta rikosta ratkottavaksi. Kaiken voi ostaa joko palasina ja erillään, tai yhtenä konttäpakettina. Tämä vaihtoehto kulkee Rockstar Passin nimellä ja on aika muikea.

Toistaiseksi 800 pistettä maksava, mutta kesäkuun aikana 1200 pisteeseen nouseva kausikortti kun sisältää kaikki pelin DLC:t. Nykyiset ja tulevat. Firma aikoo julkaista ennen heinäkuuta vielä kaksi muutakin uutta keissiä, sekä pienempää tilpehööriä siihen päälle. Neljä neljän euron uutta juttua plus aseet päälle maksaisi normaalisti sen pari kymppiä, mutta enemmän himoitsevat voivat siis olla nopeita ja saada kaiken puoleen hintaan.

Normaalisti en ole suunnaton DLC:n fani, mutta L.A. Noire vei sen verran tehokkaasti mukanaan, että maksan oikein mielelläni neljästä uudesta rikoksesta 800 pistettä. Rockstar Pass tulee tiettävästi myös PlayStation 3:lle, mutta ei tietenkään vielä, koska PlayStation Store on yhä tiukasti kumossa.

Lähde: Giantbomb

Lue myös

Bin Laden -peli – ideasta nettiin viikossa

Doom on the web – kokeile klassikkoräiskintää HTML5:llä

Logitech F540 – pelikuulokkeet konsolipelaajille

Mortal Kombat (PS3, Xbox 360)

Sony avaa PlayStation Storen tällä viikolla