Ota varaslähtö kehutun kauhupelin jatko-osaan: Hyytävä demo nyt saatavilla!

06.10.2016 19:00 | Tuukka Hämäläinen

outlast-outlast2-001

Ylistetyn kauhupeli Outlastin jatko-osa ilmestyy vasta ensi vuonna, mutta demoversio on jo nyt ladattavissa. Outlast 2 vie pelaajan täysin uuteen ympäristöön, Arizonan autiomaahan, tutkimaan raskaana olleen naisen murhaa.

Vuonna 2013 ilmestyneen Outlastin jatko-osa on lykätty alkuvuoteen 2017, mutta pelin demoversio on jo nyt saapunut ladattavaksi Steamiin. Demosta uutisoivan Rock Paper Shotgunin mukaan demo on kuitenkin valitettavasti vain 10-15 minuuttia pitkä, eikä tarjoa uutta kuvastoa niille, jotka ovat katsoneet pelistä julkaistuja demovideoita pelimessuilta.

Outlast sijoittuu samaan universumiin kuin aiempi peli, mutta sen tarina ja henkilöt muodostavat itsenäisen kokonaisuuden. Siinä missä edellisessä pelissä lähdettiin tutkimaan epäilyttävää mielisairaalaa, on jatko-osan keskiössä raskaana olleen naisen murhan tutkiminen Arizonan takapajuisilla kulmilla. Murhaa selvittämään lähtevät tutkiva journalisti Blake Langermann ja hänen vaimonsa, jotka päätyvät pelin demossa arizonalaisen maatilan kulmille.

Jos 8-gigaisen demon lataaminen ja asentaminen tuntuu liian työläältä, voit fiilistellä ilmeisesti täysin samaa pelidemoa alla olevalta videolta. Outlast 2 ilmestyy alkuvuodesta PC:n lisäksi myös PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle.

Outlast 2
Kaikki jutut aiheesta