Uusimmat

Otapa mallia, sillä näin pelataan Pillars of Eternity 2 läpi alle puolessa tunnissa

16.05.2018 19:17 Muropaketin toimitus

Pillars of Eternity 2:n voi pelata läpi alle puolessa tunnissa, kunhan tietää mitä tekee.

Eräs kilpailuhenkinen pelaaja on onnistunut pelaamaan Pillars of Eternity 2:n alusta loppuun alle puolessa tunnissa. Onin-nimimerkillä kulkeva speedrunner-pelaaja onnistui suoriutumaan haasteesta tarkalleen ottaen 26:ssa minuutissa ja 25:ssa sekunnissa.

Vaikeustaso oli asetettu Paths of the Damned -asteelle.

Messevä speedrun onnistui käyttämällä erilaisia siunauksia joita Onin oli saanut aiemmilta pelikerroilta. Niiden avulla pystyi aloittamaan pelin tavallista korkeammalta tasolta ja parempien varusteiden kanssa.

Onin pelasi rogue-hahmona ja onnistui välttelemään monia taisteluita. Tämän aisaparina kulkeva soturi Eder ei ollut kovin hyvä hiipimään, joten Onin tappoi tämän aivan pelin alussa.

Muita keinoja pelin nopeuttamiseen oli taistelun käynnistäminen välivideoiden aikana, jolloin näiden yli pystyi hyppäämään kätevästi. Kultaa Onin hankki itselleen varastamalla kauppiailta esineitä jotka hän möi takaisin, ja toisti tätä lukuisia kertoja.

Näin Onin sai hankittua itselleen todella kalliin laivan sen sijaan, että hän olisi tuhlannut aikaansa erilaisiin sivutehtäviin.

Muropaketin uusimmat