UUSIMMAT

Outcast – Second Contact palaa pc:lle ja konsoleille marraskuussa – katso traileri

26.10.2017 21:13 | Muropaketin toimitus

Outcast – Second Contactin paranneltu moderni versio julkaistaan ensi kuussa.

Bigben ja Appeal-studio ovat olleet tekemässä kulttiklassikoksikin sanottua Outcast – Second Contant -peliä päivitettynä uusioversiona pc:n lisäksi myös Playstation 4:lle sekä Xbox Onelle. Se julkaistaan marraskuun 14. päivä.

Pelissä Cutter Slade löytää itsensä vieraalta planeetalta ilman minkäänlaisia varusteita. Lisäksi tämän kumppanit ovat teillä tietymättömillä, eikä hänellä ole edes käsitystä kuinka ihmeessä hänen pitäisi saada tehtävänsä suoritettua. Tässä pelin lähtökohta Adelpha-planeetalla, jota kutsutaan sekä kauniiksi että myös vaaralliseksi.

Jos pelin päättää hankkia ennen marraskuun 29. päivää, saa pelin mukana bonuksia. Playstation Storesta saa pelin soundtrackin, sekä myöhemmin kaupallisena DLC:nä julkaistavan Golden Weapons Pack -paketin. Xbox Storesta on tarjolla pelkästään kyseinen Golden Weapons Pack. Steamin puolella tarjotaan 15 % alennus peliin. Jos pelikirjastosta sattuu löytymään Outcast 1.1., on tarjolla vielä 30 %:n ylimääräinen lisäalennus pc-pelaajille.

Outcast – Second Contact on täydelleen uusittu versio pelistä. Kyseessä on ensimmäinen 3D-peli, joka sijoittuu avoimeen pelimaailmaan. Alkuperäinen toimintaseikkailu voitti yli 100 erilaista palkintoa, kuten esimerkiksi vuoden seikkalupelin pystin.