Outridersin pahimman bugin korjaukset etenevät kehittäjän mukaan hyvin

15.04.2021 15:13 | Muropaketin toimitus

Outridersin julkaisua ovat vaivanneet monet tekniset ongelmat, joista inventaarioiden tyhjenemisen aiheuttanut bugi on kenties vakavin. Bugin korjaus kuitenkin etenee.

Vakavan bugin vuoksi koko Outriders-pelihahmon inventaario on saattanut pyyhkiytyä tyhjäksi. Erityisesti tämä harmitti niitä pelaajia, jotka olivat upottaneet peliin kymmeniä tunteja ja hioneet oman pelihahmonsa varustuksen mahdollisimman pitkälle.

Aiemmin People Can Fly tiedotti, että ongelma on mahdollisesti kiertää, jos pelin pakottaa sulkeutumaan heti, kun tavarat ovat kadonneet inventaariosta. Näin tavaroiden ei pitäisi kadota pysyvästi. Nyt studio kertoo, että bugin korjaus etenee sisäisissä testeissä hyvin. Näin korjaus todennäköisesti ilmestynee lähiaikoina.

People Can Fly pyrkii palauttamaan inventaarioihin kaikista kalleimmat tasojen Epic- ja Legendary-tavarat. Palautettavat tavarat eivät kuitenkaan välttämättä vastaa täysin menetettyjä tavaroita, ja alempien harvinaisuusluokkien tavaroita ei näillä näkymin palauteta lainkaan. Palautusprosessi tulee olemaan automaattinen, eli studiolla on tiedossa, mitkä pelaajat ovat menettäneet varusteensa.

LUE MYÖS: Arvostelu | Outriders on mainio uusi räiskintäpeli, vaikka sen julkaisu menikin penkin alle