Ouya-ohjain pistettiin uusiksi – Ouya 2.0 luvassa ensi vuonna

01.11.2013 18:20 | Juho Anttila

Vastoin hypettäjien odotuksia Ouya-konsolista ei tullut kovin kummoista myyntimenestystä. Tekijöiden rahat eivät ilmeisesti ole kuitenkaan vielä päässeet loppumaan, sillä konsolista on luvassa uusi versio ensi vuonna. Sitä ennen julkaistaan paranneltu versio laitteen hieman ongelmalliseksi osoittautuneesta ohjaimesta.

Uusi ohjain sisältää korjauksia moniin ensimmäisen ohjainversion vikoihin. Tatit ovat saaneet entistä pitävämmän pinnan, liipasintuntumaa on kohennettu ja aiemmin kuoren alle jumiin jääneillä nappuloilla on nyt enemmän tilaa liikkua. Ouya-pomo kehuukin uutta ohjainta huomattavasti alkuperäistä paremmaksi.

Paremmalla ohjaimella varustettua Ouyaa metsästävällä näyttää kuitenkin olevan edessä pienimuotoinen salapoliisitehtävä. Konsolin paketista ei nimittäin näy, sisältääkö pakkaus uuden vai vanhan ohjainmallin. Eihän se nyt käy, että pelaajat valikoisivat sen paremman laiteversion ja jättäisivät kehnommin varustellun paketin hyllyyn.

Itse konsolin ensi vuonna ilmestyvästä kakkosversiosta ei tässä vaiheessa ole vielä tarjolla sen tarkempia tietoja. Laite tulee olemaan taaksepäin yhteensopiva nykyisen Ouya-konsolin kanssa. Sen sijaan esimerkiksi vastausta siihen, riittääkö vekottimessa tällä kertaa tehoja saman hintaluokan älypuhelinta enemmän, joudumme odottamaan vielä jonkin aikaa.

Lähde: Joystiq

Lisää aiheesta

Ouya-pomo visioi pilvestä ja kolmannen osapuolen laitteista

Ouya potkaisi peliprojektin kampanjastaan ja suututti kehittäjän

Huijaukseksi epäilty Ouya-peli sai Kickstarterilta puhtaat paperit

Muropaketin uusimmat