Uusimmat

Overwatchista irtoaa myös erinomaisen hyvää nettikomediaa

27.05.2016 11:00 Miikka Lehtonen

Overwatch on vähemmän yllättäen saanut koko nettikansan hulluuden partaalle. Meemitehtailijat, piirtäjät, animaattorit ja monet muut luovat nettiläiset ovat innostuneet tehtailemaan Blizzardin megasuositun räiskintäpelin ympärille omaa sisältöään. Nyt mukana on myös suosittu Carbot Animations.

Carbot Animations on muutamassa vuodessa noussut todella suosituksi mainioilla Blizzardin pelejä käsittelevillä komediapätkillään. Yksi toisensa jälkeen Blizzardin pelit ovat saaneet omia sarjojaan. WoWCraft pyörii tietenkin WoWin ympärillä, StarCrafts Starcraftin, HeroStorm Heroes of the Stormin ja tuoreimpana aluevaltauksena UnderWatched käsittelee Overwatchia.

Ensimmäisessä videossa otetaan kantaa päivänpolttavaan aiheeseen.

Jaa että mitä? Eikö vitsi auennut? No, jos ei, niin selitetään hieman. Eräs Overwatchin sankareista, Torbjörn, on kuin Team Fortress 2:n Engineer. Torbjörn rakentaa tykkitorneja, jotka sitten paukuttavat vihollisia oma-aloitteisesti. Usein on käynyt niin, että pelin kovimman suorituksen palkinto menee Torbjörnille, jonka esittelyvideossa ei sitten nähdä mitään suunnattomia taidonnäytteitä ja epix skillzejä, vaan torninsa takana kykkivä kääpiö, joka hakkaa vasaralla tornia samaan aikaan kun ruudulla virtaa lista kuolleiden nimistä.

Carbot Animationsin video voi vaikuttaa yliampuvalta, mutta olen itsekin nähnyt pari pätkää, joissa Torbjörn on kirjaimellisesti itse kuolleena saadessaan ottelun parhaan suorituksen palkinnon. Tiukkaa menoa! Tässä nimenomaisessa videossa on haettu ehkä inspiraatiota täältä:

Lisätietoja: Overwatch

Miikka Lehtonen

Muropaketin uusimmat