Uusimmat

Ozombien keräys jäi kesken, tekijä keskittyy Alice-elokuvaan ja animaatioihin

16.07.2013 14:00 Jukka O. Kauppinen

Tunnettu pelisuunnittelija American McGee pisti yllättäen poikki vastikään aloittamansa zombie-pelin Kickstarter-keräyksen, jotta herra voisi tiimeineen keskittyä johonkin astetta tärkeämpään ja aikakriittiseen. Eli American McGee’s Alice –pelin elokuvaoikeuksiin.

Kulissien takana on käynnissä ilmeisen sotkuista hommaa, sillä McGee päätti ennemmin pistää esituotantovaiheessa olevan uuden pelinsä jäihin, jotta hän pystyisi keskittymään Alice-elokuvan lähemmäs vuosikymmenen kestäneen pattitilanteen ratkaisemiseen.

American McGee’s Alice oli alkujaan vuonna 2000 julkaistu upea, kulttiklassikoksi noussut toiimntaseikkailu, jossa nähtiin myös elokuvapotentiaalia. Elokuvaprojeksi polkaistiin käyntiin jo 2008, mutta mitään ei ole oikein kuulunut. Tällä hetkellä herra McGee yrittää ilmeisesti vääntää leffaoikeudet takaisin itselleen, minkä jälkeen hän tähtää elokuvan tuotannon aloittamiseen omana projektinaan.

Siinä sivussa McGeen studio visioi myös kolmatta Alice-peliä, Alice: Otherlands, jota pohjustetaan samaan tarinaan pohjautuvilla Otherlands-lyhytelokuvilla. Animaatioelokuville on avattu juuri ikioma Kickstarter-keräys, ja jos ne toteutuvat, ovat myös täysimittainen Alice-elokuva ja Alice-pelitrilogien kolmas teos entistä lähempänä toteutumistaan.

Jos McGee saa potkua Alice-lyhäreihin ja –elokuvaan, niin Ozombiekin saa jossain vaiheessa uuden mahdollisuuden.

Lisätietoja: Alice: Otherlands Kickstarter

Lisätietoja: https://www.facebook.com/AliceOtherlands

Lähde: American McGee kills Ozombie Kickstarter

Lisää aiheesta

Wiikon wanha: American McGee’s Alice

Se kaikkien aikojen hämmentävin, pelottavin ja huimin Liisa-tulkinta ei kuitenkaan ole uusin elokuva. Ehei. Sen pokaalin vie kevyesti vuonna 2000 julkaistu PC-peli American McGee’s Alice.

Alice: Madness Returns (PC, PS3, Xbox 360)

Hulluuden paluu on myös paluu vuoden 2000 huiman American McGee’s Alice -pelin tunnelmiin. Eksentrisesti nimetyn suunnittelijan näkemys Liisa Ihmemaassa -sadusta oli kuin koulukirjaesimerkki siitä, miten lähdemateriaali synkistetään asianmukaisesti. Ottakaa oppia, Tim Burton ja Johnny Depp!

Muropaketin uusimmat