Pääjehu tekee selvää IHAN KAIKISTA Injusticessa

08.05.2013 19:30 | Jukka O. Kauppinen

Lobo. Pääjehu. Yksi kaikkien aikojen ärjyimmistä sarjakuvahahmoista. Supersankarista ei Lobon kohdalla voi oikein puhua, mutta tämän palkkionmetsästäjän kanssa ei kannata ryhtyä riitasille. Jätkähän on heitetty pois niin Taivaastakin kuin Helvetistäkin, kun hemmon meininki ei ihan ollut sikäläisten pomotyyppien mieleen.

Ja nyt Lobo laskeutui myös Injustice-peliin. Uh huh!

Poistopediaa lainaten:

Lobo on palkkionmetsästäjä sekä luonteeltaan äärimmäisen äkkipikainen ja väkivaltainen. Hän käyttää myös paljon voimasanoja. Jotain hänen luonteestaan kertoo se, että hän on kuollut joitakin kertoja mutta on käännytetty takaisin jopa helvetistä. Hän on myös päästänyt päiviltä Joulupukin. Ulkonäöltään hän muistuttaa rock -yhtye Kiss:in laulajia.

Nimi: Lobo / lempinimi Pääjehu [The Main Man}

Ammatti: Palkkionmetsästäjä / Riidanhaastaja

Toimipaikka: Muuttuva / Siellä, mistä löytyy tappeluita ja kauniita naisia

Tunnetut sukulaiset: kukaan ei suostu tunnustamaan häntä omaisekseen. Lobo on tiettävästi tappanut kotiplaneettansa kaikki asukkaat joista viimeinen oli hänen äidinkielen opettajansa(Lobo: Viimeinen Kzarnialainen (The Last Czarnian)).

Pituus: 193 cm

Hiukset: musta

Ihonväri: valkoinen

Lisää upeita pelivideoita (e)Domen videokanavalta osoitteesta https://www.youtube.com/user/wwweDomenet

Lobon saa Injustice: Gods Among us –peliin 400 MS-pojolla tai noin viitosella. Lisäksi peliin on julkaistu Teen Titans Skin Pack- ja Bad Girls Skin Pack –lisärit, jotka heruvat 240 MS-pojolla/muutamalla eurolla.

Lisätietoja: https://www.injustice.com/en

Lisää aiheesta

Mulkaisu: Injustice: Gods Among Us

Pitkän linjan tekijämiesten ja -naisten kansoittama NetherRealm Studios nosti Mortal Kombatin nimen takaisin kamppailupelien eliittiin parisen vuotta sitten. Nyt sama kohtelu on luvassa DC:n sarjakuvasankareille, joiden edellinen pikselimuotoon puristettu turparysy jätti useimmat tattifaitterit kylmäksi. Vaan nyt on eri ääni kellossa!

Infinite Crisis -tyyppisistä juonikiemuroista ammentavan stoorivyyhdin ja nasevan kerronnan pintakiillon alla lepää tutun ryhdikäs ja jäntevä taistelujärjestelmä, joka kiidättää Mortal Kombat -fanit suoraan nautinnon keskipisteeseen. Fatalityt eivät värjää seiniä punaiseksi, mutta menoa ja meininkiä riittää yllin kyllin myös hurmeetta.