UUSIMMAT

Pääkallolinnan kautta… minulla on pelattava demo!

20.01.2014 15:00 | Miikka Lehtonen

Kukapa 80-luvun lapsi tai nuorempi ironinen hipster ei kaipaisi ja muistelisi He-Man and the Masters of the Universe -sarjaa, joka Suomessakin keräsi katsojia, ärsytti vanhempia ja myi hirveästi leluja? Jos haluat elää uudelleen noita lapsuuden tähtihetkiä, nyt siihen on videopelimahdollisuus.

He-Manista on toki tehty aiemminkin pelejä jo C64-ajoilta asti, mutta jos ollaan ihan rehellisiä, ne ovat olleet jotain kämäisen ja susipaskan välimaastosta. Ainakin ne, joita pelasin. Nyt näyttäisi siltä, että fani on liikkeellä paljon paremmalla meiningillä, sillä taiteilijanimi bWWd tehtailee sivuttain vierivää He-Man-peliä, joka näyttää todella hyvältä, kuulostaa autenttiselta ja vaikuttaa pelinäkin ihan asialliselta.

OpenBOR-pelimoottorin päälle rakentuvassa viritelmässä voi pelailla kuuluisilla He-Man-hahmoilla niin kattavalla valikoimalla, että todella erikoisia tapauksia varten mukana on myös Orko, He-Manin leijuva kaapukaveri. Vastaan puskee tietenkin Skeletorin kätyreitä koko rahan edestä, joten meininkiä riittää.

 

Ennen kuin Hasbron asianajajat polttavat miehen saunan ja raahaavat kaverin ketjuissa rajalle, kannattaa napata demo ja jäädä odottelemaan lopullista versiota.

Lisätietoja: He-Man and the Masters of the Universe

Muropaketin uusimmat