UUSIMMAT

Päivän kummastus: peli pyörivästä limusiinista?

20.10.2013 10:00 | Teemu Viemerö

Kaikenlaista sitä keksitäänkin, myös pelialalla. Ei riitä, että on hulluja tiedemiehiä. On myös hulluja pelinkehittäjiä, joiden hulluimmat ideat saavat pikku pelaajat – ja toimittavat – raapimaan päätään. Roundabout on sellainen. No Goblin -indie-studio kehittää parasta aikaa peliä, jossa ohjataan pyörivää limusiinia pitkin ruuhkaisia katuja.

Entinen Harmonixin ja Twisted Pixelin suunnittelija Dan Teasdale työstää Roundaboutia, jossa ohjataan pyörivää limusiinia suorittaen mitä ihmeellisempiä tehtäviä. Näihin lukeutuu muun muassa kissanpentujen kuljetus orpokodin lapsille väistellen samalla erilaisia esteitä ja jalankulkijoita. Luvassa on verta ja sekasortoa 1970-luvun maisemissa.

 

Peli näyttää ennen kaikkea persoonalliselta, mutta kysymys herää mistä tämmöinen idea on saanut edes lähtönsä. Roundabout on ennen kaikkea erikoinen ajatus, mutta joskus mielenkiintoisista ja persoonallisista ideoista muodostuu myöstodella koukuttavia teoksia.

Roundabout julkaistaan PC:lle sekä konsoleille vuoden 2014 aikana. Pelin voi ennakkotilata 10 dollarin hintaan. Ennakkotilaajille luvassa on pelin taidekirja ja soundtrack. Peliä voi myös äänestää Steamin myyntilistoille Steam Greenlightin kautta.

Lähde: Joystig, Roundabout, the spinning 70s limo game from ex-Harmonix designer

Lisätietoja: Roundabout

Lisää aiheesta

Japanilaisilla treffeillä tuijotetaan tissejä röntgenlaseilla  

Murot etsivät outoja pelejä

Pelaa GTA:ta hevosella, nakuile Minecraftissä, grillaa vauvoista makoisa pihvi… 

Pohjoiskorealainen ajopeli räjähti nettihitiksi 

Muropaketin uusimmat