Päivän toinen kickstarter: Rotat haluavat rahasi toisen maailmansodan taktiseen räiskintään

03.07.2012 18:00 | Jukka O. Kauppinen

Kickstartereitahan riittää joka lähtöön, mutta taktisia räiskintäpelejä ei ihan joka kulmassa kasvakaan. Etenkään näin jännällä kulmalla aiheeseen lähestyviä. Ajatelkaas: toisen maailmansodan taktinen fps! Oletteko moisesta koskaan kuulleetkaan?

No, tuo ei ollut ihan se varsinainen kulma. Vaan se, että tätä Rapid Assault -nimistä taktista räiskintää tekee jenkkipulju Cornered Rat Software, joka on pitkän linjan jenkkiläinen simulaatio/sotapelifirma. 1999 perustettu puoti tunnetaan MMO-sotasimulaatiostaan Battleground Europe / World War II Online, mutta firma haluaisi astua nyt myös vähän nopeatempoisimmille pelimarkkinoille.

Rapid Assault on maksimissaan 64 pelaajan nettisotapeli, jossa jalkaväki ja panssarivaunut sotivat länsi-Euroopan tantereilla.

Peli on kehitetty jo verrattain valmiiksi edellisen 14 kuukauden aikana. Se on tällä hetkessä varhaisessa betassa ja tekijät kaipaavat 100 000 taalan varsin kohtuullista lisärahoitusta saadakseen räiskeen hiottua julkaisukuntoon.

Lisätietoja: Kickstarter,Small studio wants to finish tactical shooter- Rapid Assault

Lisätietoja: http://www.battlegroundeurope.com/

Lisää aiheesta

World War II Online täyttää 11 vuotta MMO-sotarintamalla

Jenkit nousivat maihin, kovaa sotaa WWII Onlinessa

World War II Online 1.0 (PC)

Lue myös

Al Lowe: pelien kopiosuojaukset ovat olleet pielessä jo 30 vuotta

Domen arvosteluviikko 26/2012: Game of Thrones, Lollipop Chainsaw, McPixel, Spec Ops, Ys Origin, Gears of War, iOS-pelit, Turtle Beach XP 400, Dwarf Fortress…

Gears of War (Lautapeli)

Näin kansa pelaa: Peliohjainkyselyn tuloksia