Uusimmat

PÄIVITYS: Half-Life 3:n ja Dragon Age III:n Gamescom-listaaminen olikin ”virhe”

14.08.2012 15:45 Tero Lehtiniemi

Ja niinhän siinä kävi, että kun vastuuta ei oteta niin sitä ei ole. Dragon Age III:n ja Half-Life 3:n listaaminen Gamescomissa näytillä olevien pelien joukossa on nyt tapahtuman järjestäjien puolelta ilmoitettu ”virheeksi”.

Kun järjestäjien yhteydenoton saanut Eurogamerin toimitus oli kysynyt miksi pelit sitten ylipäänsä listattiin, vastausta ei saatu. Ja asiaa kysyttiin kolmesti. Tarina ei näin ollen kerro, oliko virhe pelien listaaminen itsessään vai se ettei pelejä ole näytillä. Jos ensiksi mainittu, niin joidenkin ylläripyllärit menivät nyt virkaintoisten saksalaisten ansiosta nyt hieman mönkään. Kumpi pitää paikkansa, nähdään viimeistään kun tapahtuma on ohi.

Lähde: Eurogamer

Alla kuitenkin alkuperäinen uutinen.

Ei liene yllätys, että tällä viikolla pidettävä Saksan Kölnissä järjestettävä Gamescom-tapahtuma tuo muassaan suuren määrän merkittäviä julkistuksia ja muuta nannaa pelialasta kiinnostuneille. Tapahtuman kotisivuilla on esillä kuitenkin kaksi erittäin kiinnostavaa nimeä.

Ensimmäinen on Biowaren Dragon Age III, joka ilmeisesti on juuri se vielä julkistamaton peli, jonka parissa firma on viime aikoina työskennellyt. Vaikka peliä ei virallisesti olekaan vielä julkistettu, Dragon Age III:n julkistaminen ei todennäköisesti olisi yllätys kenellekään. Dragon Age II:n verrattuna pitkähkön kehityskaarensa ansiosta luvassa lienee enemmän kuin kymmenen aluetta ja ehkä hieman paremmin viimeistelty kokonaisuus.

Astetta yllättävämpi nimi listalla on kuitenkin Valven Half-Life 3. Valve on perinteisesti suhtautunut positiivisesti PC-pelimaailman suuntaan nojaavaan Gamescomiin, joten siinä mielessä pelin julkistaminen tapahtumassa olisi ihan ymmärrettävää.

Mitään Jumalan Totuuksia Gamescomin listat eivät kuitenkaan ole: listan disclaimerissa komeileva lauseke vapauttaa tapahtuman järjestäjät kaikesta vastuusta sen paikkansa pitävyyden suhteen, mutta toivossa on luonnollisesti hyvä elää. Miehemme maailmalla, Jukka O. Kauppinen, varmasti toimittaa meille ajankohtaista tietoa muun muassa näistä askarruttavissa asioista. Listan perusteella mielenkiintoinen tapahtuma kuitenkin luvassa.

Lisätietoja: Gamescom

Lue myös

Deadlight (Xbox 360)

Sleeping Dogs – triadeja Hong Kongin hiekkalaatikossa

Double Fine hylkää perinteisen kustantaja-julkaisumallin ja lähtee fanien kelkkaan

Näe huippusalainen sammakkoteknologia – Crysis 3 videolla