Uusimmat

Palomiessimulaattori Rescue 2 julkaistiin!

03.06.2015 22:30 Jukka O. Kauppinen

Tamperelaisen Fragment Production –kehittäjän uunista putkahti justiinsa ihan uusi peli, ja kaiken lisäksi täysin ilman ennakkovaroituksia. Tai eivätpä ne mokomat ainakaan tännepäin muistaneet varoitella. Oikein hyvä Rescue 2013: Everyday Heroes –pelastuslaitosstrategia saikin näin makoisan jatkiksen Rescue 2 juuri sopivasti kesän kuumiksi illoiksi.

Ensimmäinen Rescue oli oikein hyvä reaaliaikanaksu, jossa pelaajat suorittivat kaikenlaisia pelastuslaitoksen tehtäviä. Pelin pohja oli vahvasti todellisuudessa ja pelastuslaitosten oikeissakin urakoissa, vaikkakin toki vähän pelillistettynä.

Jatkiksessa skaala on vähän kasvanut, sillä nyt pelaajalla on huolehdittavanaan kokonaisen kaupungin paloasemat, ei vain yhtä. Ja huolehdittavana on koko kaupunki, jonka isoihin ja pieniin hälytyksiin pelaajan täytyy reagoida.

Julkkarin kunniaksi peli maksaa parhaillaan 22,49 euroa.

 

Devaajat tekivät pelin ja saivat heti ruokaa kiitokseksi. Seuraavan kerran syödään firman piikkiin Rescue 3:n ilmestyttyä.

Kuvat: Fragment

 

Rescue-pelistä on työstetty myös mobiiliversiota, jonka varhaista versiota kokeilin jo joskus muinoin. Sekin näemmä ilmestyy ihan pian – eli 18.6. Rescue Heroes in Action ilmestyy tuolloin iOS- ja Android-alustoille.

Lisätietoja: RESCUE 2: Everyday Heroes

Lisätietoja: http://fragmentproduction.fi/

Lisää aiheesta

Fragment halusi tehdä supersankaripelin – syntyikin palomiessimulaatio 

Rockstar Tampere oli vitsi mutta siitä kasvoi oikea pelitalo 

Muropaketin uusimmat