UUSIMMAT

Panzer Corps -kehittäjä nappasi Warhammer 40 000 -lisenssin

15.03.2013 10:00 | Juho Anttila

Maailman ehkä hienoimman scifi-universumin, Warhammer 40 000 -maailman ystäville on luvassa melkoiset kissanpäivät. Games Workshop on nimittäin jaellut Warhammer 40 000 -aiheisia pelilisenssejä useammallekin taholle. Uusin onnekas on muun muassa sangen mainiot Panzer Corps -heksastrategiat kehittänyt Slitherine.

Firman pomo JD McNeil hehkuttaa, että lisenssisopimus on uusi askel kohti Slitherinen tavoitetta saavuttaa laajempi yleisö menettämättä kosketusta juuriinsa. Luvassa lienee siis tuhti paketti helposti lähestyttävää mutta silti syvällistä heksastrategiaa Warhammer 40 000 -maailmassa. Ostaisin.

Slitherine ei suinkaan ole ainoa Warhammer 40 000 -diilin solminut kehittäjä. Aiemmin tällä viikolla mobiilipelejä kehittävä Zattikka ilmoitti kehittävänsä ilmaispelattavaa isometristä 3D-peliä, joka käsittelee Warhammer 40 000:n jättimäisiä titaaneja. Tarkoitus on tarjota monipuolista taktista pelattavaa useille eri alustoille kotitietokoneita unohtamatta. Termi sosiaalinen peli pelottaa, mutta ei tuomita teosta liian hätäisesti.

Kun tuloillaan on myös tietokonesovitus erinomaisesta Space Hulkista ja jotain jännää Warhammer Fantasy -universumiin sijoittuvaa Total War -kehittäjä Creative Assemblyltä, on tällä hetkellä mukava olla Games Workshop -fani. Siitä huolimatta, että ilmaispelattava Warhammer Online: Wrath of Heroes -morppi suljetaan kuun loppuun mennessä.

Lähde: The Market for Computer and Video Games

Lisää aiheesta

SPAAAACE HUUUUULK

Hypettymisen paikka – Creative Assemblylle Warhammer -lisenssi

Warhammer 40K: Space Marine nousi Suosittelemme-kastiin