Uusimmat

Papers, Please -kehittäjä tekee seuraavaksi mustavalkoista mysteeripeliä

26.05.2014 16:00 Muropaketin toimitus

Papers, Please oli viime vuoden nerokkaimpia pelejä. Yksinkertainen ja ahdistava byrokratiasimulaatio hurmasi monet, myös minut. Nyt sen kehittäjä on palaamassa ajassa vielä kauemmas, 1800-luvun Lontooseen, jossa mysteerien laiva odottaa.

Papers, Pleasen yksinäinen kehittäjä on suunnannut huomionsa jo uuteen peliin, joka kulkee nimellä ”Return of the Obra Dinn”. Nimeen päässyt Obra Dinn on Itä-Intian Kauppakomppanian alus, joka katosi tarinan mukaan merellä 1803 täydessä lastissa ja miehityksessä. 1808 laiva sitten ajelehti yksinään satamaan purjeet riepaleina ja ilman vilaustakaan miehistöstään. Mitä Obra Dinnille tapahtui? Se jää yksinäisen vakuutustarkastajan selvitettäväksi. Ja kukahan tämä vakuutustarkastaja olisikaan, ellei pelaaja?

Projekti on vasta aivan alkutekijöissään, mutta kiinnostavalta vaikuttaa. Kehittäjä mainostaa, että pelattavuudella leikkimisen sijaan hän yrittää tällä kertaa kertoa kiinnostavan ja jännittävän tarinan. Erikoisuutena peli mukailee ensimmäisten Mac-tietokoneiden mustavalkoista grafiikkaa ja näyttää täten aika persoonalliselta.

Jään odottamaan todella innolla.

Lisätietoja ja kehitysvaiheita oheisen linkin takaa.

Lisätietoja: TIGSource

Lisää aiheesta

PapersPlease (Mac, PC)