Uusimmat

Parasta Metroa – Redux paketoi ydintuhoseikkailun uusiin kuoriin

28.08.2014 12:04 Jukka O. Kauppinen

Sori kansalaiset. Olin tien päällä (ja huomenna taas), niin jäi toissapäivän tärkein peliuutinen, ainakin minun näkökulmastani, täysin uutisoimatta. Nimittäin Metro Reduxin julkaisu.

Metro Redux tarkoittaa käytännössä Metro 2033- ja Metro: Last Light –pelien julkaisua uusiksi päivitetyllä pelimoottorilla, viilauksilla sekä uusilla alustoilla. Entistä upeamman PC-version lisäksi ydintuhon jälkeinen säteilyseikkailu onnistuu nyt myös PlayStation 4- ja Xbox One –alustoilla.

 

Redux-versiot ovat myös hyvinkin sopuhintaisia, että molempien hinta asettuu erikseen ostettuna 19,99 euroon. Tarjolla on myös fyysinen kokoelmapaketti, Metro Redux, joka sisältää molemmat pelit.

Lisätietoja: http://enterthemetro.com/

Lisää aiheesta

Metro Redux –ensikosketus – scifiräiskintää uudellesukupolvelle

Käytännössä Reduxissa on luvassa sitä samaa mitä fanit ovat tottuneet pelaamaan, päivitettynä tähän päivään ja uusille konsoleille. Ja varsin kohtuulliseen hintaan. Konsoliversioiden hinta asettuu kahteenkymmeneen euroon kappaleelta. Ja jos satut jo omistamaan pelin Steamissa, päivityksen hinnaksi muodostuu pyöreä kymppi per peli. Metro 2033 tapauksessa tämä tarkoittaa uusittuja animaatioita, tekstuureja sekä pelimoottoria, Last Lightin puolella päivitys taas sisältää kaiken peliin jo julkaistun lisäsisällön.

Muropaketin uusimmat